Mit jelent nekünk a család?

Távolabbról kezdem a felvezetést, hogy a legmegfelelőbb pozícióból tudd megfigyelni a folyamatot.
Eddigi ismereteim alapján úgy épül föl a világunk, hogy minden Földre érkező szellem, aki az emberi testben való életet választja, szűkebb, vagy népesebb családba születik, ez alól nincs kivétel.
 
Az a szellem, aki nem természetes úton, tehát valamely lombikprogram segítségével érkezik, Ő is automatikusan két különböző emberhez kapcsolódik, neki is ők a szülei, a legszűkebb családja, mint mindenki másnak.
A lehetséges variációkat lehetne még folytatni, hogy mi a helyzet pl. az inkubátorban hagyott, vagy a később más életkorban örökbefogadott gyermekekkel, de az biztos, hogy genetikailag kivétel nélkül mindenkinek van családja. Aztán hogy ez a földi életben később hogyan alakul, illetve hogyan alakul át, az már egy bonyolultabb kérdéskör, amiről majd a későbbiekben írok még.
 
Az is fontos, hogy létezik egy irány, állásfoglalás, aminek jómagam is helyt tudok adni, miszerint a szellemvilág nagy egységében is fellelhetők a különbözőségek, mégpedig családokra osztva. Eszerint 21 szellemcsalád létezik, amiből az egyik a Magyar.
 
Földi leszületéseink folyamatában több szellemcsaládot is van lehetőségünk megismerni, kipróbálni, hogy ebben a 3D-s világban széleskörű tapasztalást tudjunk begyűjteni magunknak, amely tapasztalások mindegyike a lelkünk fejlődését hivatott elősegíteni.
 
Egy szó, mint száz, a család fogalma minden ember számára alapértelmezett minőség, mégpedig több szinten, szellem, lélek, érzések, gondolkodás, közös vállalások, biológia, genetika szintjein is. Éppen ezért minden ember sajátjának tekinti, és keresi a közösséget, a kapcsolódási pontokat, az ismert, és vágyott érzést, amit minden ember a tudatalattijából már jól ismer.
 
Talán sokan vagytok úgy, mint én, hogy ismeretlen helyen, ismeretlen emberek között néhány ember olyan benyomást kelt bennem, mintha ismerném, miközben soha nem találkozunk ebben az életben, de mégis „tudom”, hogy ismerjük egymást, sőt olyan érzésem is lehet, mintha családtagom lenne, pedig tudom, hogy nem az.
 
Nem mintha bizonygatni szeretnék bármit is, de talán ez a példa is azt mutatja, hogy a felszín alatt, milyen összetett, és már csak az érzések szintjén tudatosult formában van módunk emlékezni arra a csodás, komplex „család” érzésre, amire 3D-s fizikai lényünk jelenlegi formában csak különleges alkalmakkor válik képessé.
 
Jelenleg sok szempontból egy nagyon egyedi szituációban éljük földi életünket.
 
1. Emberemlékezet óta nem voltunk annyian ezen a bolygón emberi testben, mint most.
2. A nagy számok törvénye szerint egyre többen keressük a kapcsolódást lokális, és globális családtagjainkkal.
3. Egyre többen keressük a kapcsolódást önnön saját magunkkal, a lehető legfontosabb párkapcsolatunkkal.
4. Erre válasz lépésként a Föld számunkra ismert életében eddig soha nem tapasztalt módon van jelen az a globális, és összehangolt elbizonytalanítás, összeugrasztás, és félelemkeltés, amit a híresztelések szerint ugyan csak „bizonyos családok” irányítanak.
5. Amennyiben ez igaz, akkor megállapíthatjuk, hogy összefogtak, és nyíltsisakos hadviselést folytatnak a „családok”, a családok ellen.
 
Természetesen a Föld életében a hadakozás, a pozíció nyerés vágya koránt sem új dolog. Ami új, az az összefogás, és az egyetértés mértéke, és ennek a globális hatása az emberiségre.
 
Sok – sok kérdés merült fel még bennem a téma kapcsán, de csak egy költői kérdést teszek fel ezen rövid írás végére:
Milyen csodálatos együttműködés, lokális, és globális egymásra találás, milyen belső egyensúly, milyen tiszta, lélek alapú élet magja van már csírájában a felszín alatt az emberiség lelkében, amit ennyire szeretnének valakik csírájában elfojtani?
 
Ez a hét az igazságosság hete, és ezen a héten a hit gyertyája ég.
 
Mondjuk ki az igazat, és higgyünk az igaz szó erejében.
A világegyetemben rend van, ez a rend pedig bennük is bennünk van.
 
Kapcsolódjunk össze saját magunkkal, keressük a kapcsolódást embertársainkkal, különösen igaz ez családtagjainkra, úgy lokálisan, mint globálisan.
A szeretet az az erő, ami egyben tartja a világegyetemet, még a Te 200 trillió sejtedet is, és a szeretet az az erő, ami mindenen áthatol, így mindent áthat.
 
Keressük a kapcsolatot ebben a minőségben, önmagunkkal, egymással, és családtagjaikkal!
 
Varga János
Aranymetszés mentor
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük