Aranymetszés Mentorprogram

Valljuk be, 2020 egy nagyon erős tükröt mutatott mindenkinek. Megismerhettük az igazi énünket, és esetleg olyat láthattunk, mely lehet, hogy nem volt szimpatikus, vagy úgy éreztük, hogy nem is ismerjük azt a valakit, akit látunk.

Mindaz, amit 2019-ben reméltünk a 2020-as évtől, fenekestül felfordult!

Terveztünk, gondolkodtunk, vízionáltunk egy fantasztikus évet, melyben minden mindennel összhangba kerül és egy kerek egésszé összeáll. Aztán jötta COVID, mely következtében olyan helyzetbe kerültünk, amire még nagyszüleink idejében sem volt példa: hirtelen minden bezárt, minden megváltozott. Ez a változás pedig egy olyan állapotot hozott, melynek következményei most jelennek meg az életünkben. Már maga a COVID is egy poszttraumás stressz állapotot okozott az általa gerjesztett félelemmel és bizonytalansággal, viszont ennek következtében olyan mélyen levő problémák is felszínre kerültek, melyek nagyon, de nagyon el voltak eddig előlünk rejtve. Ez a kettős hatás nagyon próbára teszi a lelkünket és így a fizikai testünket is. A mindennapos félelem, bizonytalanság, nem hogy múlik, de egyre erősebben átszövi a mindennapjainkat, és gátolja sok esetben a felülkerekedést ezen az állapoton.

Mi, az Aranymetszés Mentorprogram megalkotói ebben a helyzetben egy olyan megoldást alkottunk meg, mely mindig is jelen volt az egész világon, és mely hozzásegít téged ahhoz, hogy az eddig felborult egyensúlyt újra vissza tudd hozni az életedbe! A világegyetem, a természet mindig is a harmóniára törekszik, ezt a harmóniát adjuk vissza neked programunkkal, mellyel megmutatjuk, hogyan tudsz minden helyzetben a jóra fókuszálni úgy, hogy közben látod és érted a rossz oldalt is!