Rólunk

Varga János vagyok, az óvodás éveim zökkenőmentesnek mondhatók, már az életem utána következő részéhez képest. Az már itt is kitűnt, hogy jóval érzékenyebb vagyok az átlagtól, de ez akkor a legkevésbé sem volt az erényeim közé sorolható. Kevés barátom volt, de aki akkor megértette, és értékelni tudta a másságom, a mai napig itt van mellettem. Iskolás koromban robbant a bomba, mert kiderült a diszlexiás, diszgráfiás, diszkalkuliás mivoltom. Ezt tetézte, a sok képességhiányból táplálkozó kishitűség – önbecsüléshiány miatti lámpaláz, ami miatt azt sem tudtam elmondani, amit nagy nehezen bemagoltam.

Ezt az örök, és kiküszöbölhetetlennek látszó válsághelyzetet, a humorra való fogékonyságom ellensúlyozta. A szerelmes alkatom mellé ez a nyitottság társult küzdelmes életemben, de ezeket nem tudta értékelni a racionális világ. Ez a végletes sehová sem tartozás, és semmiben sem jól teljesítés, akkora méreteket öltött, hogy kilátástalanságomat, egy idő után a humor sem tudta feloldani…

Két gyermekes családapaként 35 évesen, egy kamionnal való frontális ütközés, ahol édesanyám, feleségem, 8 éves lányom, és 2.5 hónapos fiam is ott volt, hozott átütő változást. Ez a csattanás, és a tény, hogy mindannyian túléltük, olyan erejű volt számomra, hogy úgy éreztem,  felébredtem csipkerózsika álmomból, sőt ezt úgy éltem meg, hogy valójában akkor születtem meg a Földre. Ezzel szinte egy időben leltem rá arra a világra, amit addigi életemben nem találtam sehol, és már-már beletörődtem, hogy az, amit keresek lehet, hogy nem is létezik.

Ez az alternatív gyógyítás, korokon, földrészeken átívelő ősi spirituális tudáson alapuló világa, ami varázsütésszerűen adott értelmet létezésemnek. Innentől kezdve elindult életemnek sikersorozata, bár nehézségek megmaradtak, illetve átrendeződtek. A kezdeti közös családi öröm, és támogatás alábbhagyott, de megtanultam, hogy mindenből épüljek, amivel találkozom, és ezt építsem be a hozzám érkező, egészségre vágyó emberek sokaságának életébe is, a segítségnyújtásomon keresztül. A feszültség fokozódott,  az addig is, és mindig is, imádott családom  gondolkodásmódomat, önmagam felvállalásának mértékét, eltérő világnézetemet, érthető módon, egyre kevésbé tudták már jól tolerálni.

Ezzel újabb robbanás következett be életemben, aminek erejét arra fordítottam, hogy másodmagammal megalapítottuk budapesti gyógyközpontunkat, amely az Aranymetszés nevet kapta. Szülővárosomban Szentesen, és országszerte tartottam előadásokat, az aranymetszés alternatív gyógyításban betöltött szerepéről, és a nyitástól számított egy évre kiadtam első könyvem, ami az: aranymetszés gerinc, és lélekgyógyításban való alkalmazásáról szól. Alapítótársammal Könyves Tóth Tündével a világon elsőként kidolgoztuk az Aranymetszés Terápiás Módszert, az ATM-et. Ezzel egy új fejezetet nyitottunk úgy a saját, mint az alternatív gyógyítói szakma világában.

Egész életem szolgálatként élem meg, így a több mint 18 éve megkezdett  gyógyítói pályám is,  ami a szó szoros értelmében adta vissza az éltem, és álltam be álltala önként, a gyógyítás, a mások egészségének, jókedvének, boldogságának újbóli megteremtésének szolgálatába. Az egyéni kezelések közben, az előadásaimon, és a könyv lapjain keresztül is az a célom, hogy a teljes odaadást, jókedvet, lendületet, egészséget… élje át, aki kapcsolatba lép velem. Ez egyben az érkező ember önmagával való kapcsolódásának mélységét is jelenti, aminek a boldogság, a tiszta, és tudatos jövőkép, a békesség, a belső, és külső rend az eredménye.

„A tehetség sokszínű. Lehet verbális, képi, mozgásos, zenei, logikai vagy érzelmi. Boldogságunk – vagy inkább boldogulásunk – részben attól is függ, hogy megtaláljuk-e a számunkra kellemes, tehetségünknek megfelelő utat. A tehetség a legritkább esetben simulékony. Sokszor kitör, keresi az útját, korlátait, amiket aztán ledönthet. Dr. Vekerdy Tamás szavaival élve: “Ki mondta, hogy a jó tanuló a tehetséges ember? Épp ellenkezőleg: a tehetséges és kreatív ember deviáns, egyenetlenül fejlődik, és utálja, amihez nincs kedve. El vagyunk tájolva, amikor a gyerekeinket a jó tanulásra űzzük.” 

Ösztönözzük magunkat boldogságon alapuló tanulásra, végezzük tevékenységeinket örömmel, ez ad teret, hogy felszabaduljon a lélek, és visszanyerje egészségét a test.

Könyves Tóth Tünde vagyok, és már kisgyermekként is úgy gondoltam, sokkal több dolog létezik a világban, mint amit szabad szemmel láthatunk. Rácsodálkoztam fűre, fára, virágra, és próbáltam megérteni, hogyan működhet ilyen tökéletesen az élet, ez a csodálatos rendszer.

Szinte egész életemben végigkísért az óvodától kezdve kisiskolásként, és később a gimnáziumban is az az érzés, hogy az emberek nem látják ki vagyok én. Igyekeztem megfelelni, beilleszkedni, mégis azt éreztem, hogy kívülálló vagyok, és sohasem leszek „elég jó”. Azon kevesek, akik igazán ismertek, a mai napig nagyon fontos helyet foglalnak el az életemben, nagyra értékelem a barátságukat, és azt, hogy hittek bennem. Ennek köszönhetően idővel kialakult az a képességem, hogy meglássam a másik emberben az egyediséget, és azt, hogy ő miben különleges.

14 évesen zeneművészeti szakközépiskolába szerettem volna felvételt nyerni, azonban a tanárom lebeszélt róla, mondván, hogy úgysem vennének fel, én pedig ezt elfogadtam. Aztán néhány év múlva egy szerencsés – vagy szerencsétlen – véletlen folytán a konzervatórium tanára révén mégis kiderült, hogy ez nem így volt, felvettek volna…  Életem egyik legnagyobb traumája volt ez, becsapva és elárulva éreztem magam… Gimnáziumban tanultam tovább, és úgy gondoltam akkor, hogy ha ezt a labdát dobta az élet, akkor hozzuk ki ebből a legtöbbet. Jól tanultam, érdekelt a történelem, és a nyelvek, egyetemre készültem.

A gimnázium után egy sikertelen egyetemi felvételit követően nem próbálkoztam tovább, férjhez mentem, családot alapítottunk.  Mivel már akkor is nagyon érdekelt a gyógyítás, gyógyszertári asszisztensként kezdtem el dolgozni. Gyermeket szerettünk volna, azonban egy éven belül két vetélés következett, ami mind érzelmileg, mind fizikailag nagyon megviselt. A veszteségek után mégis sikerült talpra állni, és amikor végre megszülettek a lányaim – az első Emese, majd Timi két év múlva követte a nővérét – ezzel életem legboldogabb időszaka vette kezdetét.

A házasságunk boldogan indult, de aztán fokozatosan megromlott a kapcsolatunk. Az együtt töltött 22 év után én mondtam ki, hogy válni szeretnék. Úgy éreztem, hogy nem a saját életemet élem… Szabadságra vágytam, és arra, hogy végre a saját lábamra álljak, tanulhassak, és felfedezzem ki is vagyok, és mire vagyok képes valójában. A lányokkal közös élet szeretettelien és eseménydúsan alakult, s bár voltak nehézségeink, de mindig találtunk megoldást. A gyermekeit egyedül nevelő elvált nőként a párkapcsolati próbálkozásaim sokáig nem sikerültek, de mindig hittem benne, hogy van valahol egy férfi, aki az igaz társam.

A válás utáni zűrös lelkiállapotban kineziológushoz fordultam, hogy segítsen feldolgozni a történteket. Nagyon tetszett mindaz, amit tapasztaltam és hétről-hétre éreztem a pozitív változást. Az önbizalmam és önértékelésem visszatért, átértékeltem a múltam történéseit, és eljátszottam a gondolattal, hogy ezzel én is szívesen foglalkoznék. Minden úgy alakult, hogy ez sikerüljön- ahogyan ez lenni szokott, ha az ember az útjára lép: 2 hónap múlva egy kineziológia tanfolyamon találtam magam,  egy év múlva szakvizsgát tettem, és azonnal elkezdtem dolgozni kineziológusként. Ez hatalmas fordulatot jelentett az életemben, úgy éreztem hazaértem, és az, amit már kicsi gyermekként éreztem, hogy a látható dolgok mögött van valami más is, kezdett értelmet nyerni. Tudásomat több alternatív módszerrel gazdagítottam (numerológia, OH kártya, Bach virágterápia, Diapozitív metódus, ThetaHealing), melyek alkalmazásával kialakítottam azt a módszertant, amely mára az Aranymetszés Módszer szerves részét képezi.  

2013-ban találkoztunk Jánossal, és ekkor indult el köztünk egy nagyon gyümölcsöző emberi és szakmai kapcsolat. Szakmailag hatalmas előrelépés volt, amikor 2014-ben Budapesten a Bijóenergia Egészségközpontban kezdtünk el dolgozni terapeutaként. Ezt követően 2016-ban Orosházáról Budapestre költöztem, 2017. szeptemberében pedig a közös gondolkodás és alkotás eredményeként megalapítottuk az Aranymetszés Gyógyközpontot, és kidolgoztuk az Aranymetszés Módszert, amely ötvözi az eddigi szakmai tapasztalatainkat és tudásunkat, és az Univerzumban mindenütt jelenlévő arany arányt elsőként alkalmazza az alternatív terápiában.

Hiszek abban, hogy a hozzáállásommal, jó szándékkal bármit meg lehet oldani. A gondolkodásom és az érzéseim helyes irányba és arányba állításával gyökeres változást indítottam el az életemben. Küldetésem szerint abban segítek a hozzám fordulóknak, hogy lássák milyen egyediek, értékesek, és hogy értékeljék a csodát magukban és másokban is. Az életútelemzés által olyan felismerésekhez jutnak, amely segít megtalálni a saját megoldásaikat, és a számukra leggyümölcsözőbb módon tudnak változtatni az életükön.

Az a célom, hogy a panaszaikat megoldva/gyógyítva segítsek a klienseimnek felismerni és aktiválni a bennük rejlő erőt, ezzel hozzájárulva a kiegyensúlyozott, EGÉSZ-séges élet eléréséhez, és ezzel együtt az emberiség tudatosodásához is.

Időpontkérés

Rólunk mondták

"Egy bizonyos kor felett az embereknek van elképzelése arról, hogy egy csontkovács mit csinál. Ez legtöbbször sztereotípia, és nem tapasztalaton alapuló ismeret. Eszerint a csontkovács jó alaposan megropogtatja a páciens csontjait, helyére teszi a szét-, vagy összecsúszott ízületeket, majd jobb esetben tanácsot ad a további életvitelhez, bár ez nem jellemző. Mindezt teszi minimális idő alatt, „jó pénzért”.

De nem így János, mert ő időt nem sajnálva először beszélget a pácienssel. Akár életútelemzéssel, akár rajzelemzéssel, vagy mindkettővel, a páciens lelkében keresi azokat a bizonyos szét-, vagy összecsúszott ízületeket. Amikor ezek megvannak, akkor az ember lelkét „ropogtatja” helyére, majd megbeszéli a pácienssel, és nem csak elmondja a továbbiakra a javaslatait.

Ezek után, ha szükséges, természetesen a fizikai csontjait és ízületeit is a helyére teszi, de ellentétben a csontkovácsok többségével, az egész testre kiterjedő, inkább masszázst alkalmaz, mintsem vad rángatást, amitől a páciensben a vér is megfagy.

Végezetül arra is szentel időt, hogy a lélek és csont „ropogtatás” után átbeszélje a pácienssel a tapasztalatait, az érzéseit, és az azokban bekövetkezett esetleges változásokat. Amiket el is magyaráz, hogy most ebben a helyzetben, amiben a páciens hozzá fordult, a kapott kezelés miért azokat a folyamatokat indította el, amiket.

Mivel ez mind-mind egyén függő, János több évtizedes tapasztalattal profi módon tud az egyénnel azonosulni, és csak rá figyelve, az ő egészségéért, vagy gyógyulásáért teszi amit, és ahogyan teszi." 

Attila

53 éves, Budapest

"Személyes tapasztalataim alapján más hasonló módszer a panasz megismerése után a lábujjaktól a fejünk tetejéig „átropogtat”, a helyére illeszt mindent, ami elmozdult. A fájó területeket kezeli, megkeresi a fájdalom eredetét és onnan a fájdalom vonalán jól átmozgatva, megpróbálja drasztikusabban helyrerakni a problémát.

Az aranymetszés gerinc – lélek terápia a fentiekkel ellentétben gyengédebb, belülről kifelé haladó gyógyítás.

Természetesen van átmozgató, „ropogtató” része is, de a hangsúly először a lélek, a belső helyreállításán van. Hiszen minden fájdalomnak, bajnak valahol lelki eredetű oka van. A saját belsőnk megismerése után lépésről-lépésre elkezdődik annak gyógyítása. Ezáltal a testünk is javulni fog, gyógyulásnak indul. Sajnos a belső gyógyítása is lehet olyan fájdalmas, mint a testé. A belső harmónia megtalálása rengeteg idővel, energiával, sírással jár. A problémák feltárására segítségünkre vannak a számok, a szavak, a rajzok.

A lélek kiismerése után minden találkozó végén testi mozgás, nyújtás is következik. Alkalomról alkalomra észre vehető a fejlődés.

Janinál megismerhettem önmagam egy másik szemszögből. Megtanultam elengedni a rám ható negatív energiákat. Levett rólam olyan terheket, melyek már szó szerint a vállam nyomták és testi fájdalom, kellemetlen érzés volt hosszú idő óta. Egy kezelés ebből a gyógymódból sem elég, de 3-4 alkalom után mintha újjászületne az ember. Hetente egyszer mentem hozzá, de észrevehető volt a javulás, a testem egyre lazább lett.

Ha nem tudjuk megtenni, hogy folyamatosan látogatunk el hozzá, akkor a kúraszerű megoldás is jó lehet a jól lét szinten tartására." 

Lilla

27 éves

"Komoly csípőproblémákkal fordultam Jánoshoz, a mindennapokban erősen korlátoztak a fájdalmaim, nehezen tudtam járni, nem tudtam autót vezetni, bevásárolni, stb... A konzervatív kezelések (gyógytorna, masszázs, gyógyszeres kezelés) nem hozott eredményt, próbáltam jógázni, mozogni, azonban a fájdalmaim nem csökkentek.

A tapasztalataim János kezelései során:
1. kezelés : talàlkozás, újjászületésem! Kiszabadult a Lelkem!
2. kezelés : Életútelemzés, rajzelemzés - "Az életútelemzés jelentése számomra: A NŐIESSÉG TUDATOSÍTÁSA

Tapasztalataim otthon:

  • figyelek önmagamra, és: érzem a belső békét, kifejezem a hálát, szeretetet, a boldogságot, önálló szabad akaratot, a lelkem által irányítottan,
  • pozitív beállítottság, itt, és most, a pillanat megélése,
  • test – lélek – szellem egysége, és saját céljaim megfogalmazása,
  • gondolataim pozitív irányítása Nap, Hold, Vénusz bolygók figyelése,
  • tisztulási folyamatok átélése….

3. kezelés: Kezelés Testkód elemzés, gerinc – lélek terápia
Házi Feladat: az Avatar című film megtekintése
Tapasztalat: TEST – LÉLEK – SZELLEM – ÉRZÉSEK szintugrás
Testemben: a feszülés, és a fájdalom folyamatos elengedése, és ennek a gyakorlásának élvezete

Az életem minősége most:

  • egyedül vezettem autót, egyedül vásároltam be,
  • vásároltam egy kerékpárt, tekerek, és nagyon élvezem a szabadságot,
  • élvezem az életet: a virágok, a fák szépséget, pihenek, napozok, folyamatosan nő a rend a lelkemben.

VISSZAKAPTAM, ÉS ÉLEM A SAJÁT ÉLETEM: KÖSZÖNÖM!"

Klári

45 éves

"János olyan mint egy ezermester. Ha testi, ha lelki bajom van, bármikor és bármiben tudok hozzá fordulni. A gerincemet, a hátproblémáimat mindig orvosolta, hol manuálterápiával, hol az adott probléma lelki eredetének felkutatásával, és annak gyógyításával, de leginkább a kettőt ötvözve.

Jártam már másik csontkovácsnál/gerincspecialistánál korábban, aki ugyan helyre is tette a hátamat, de ami talán a leglényegesebb, hogy mitől is alakultak ki az adott problémák, az ott nem derült ki. Jànosnál egyszerre kezeljük a testet és a lelket...2 in 1.. Hát kell ennél több?! Szerintem nem.

Mindemellet egy nagyon kedves, humoros, szakmáját felső fokon űző ember.  Mindenkinek szívből tudom ajánlani!" 

Enikő

37 éves

"2 évig jártam az orvosokat: háziorvos, rheumatológus, neurológus, ultrahang, röntgen, MRI, végül egy idegsebész, és nem múltak el a fájdalmaim. Ezután elmentem egy masszőrhöz, aki rövid fájdalommentes időszakot ért el nálam. Elmentem Hozzád, már az első kezelés során sokat csökkent a fájdalom, a harmadik kezelés után pedig teljesen megszűnt.

Ma megyek táncolni, mert nekem ez jelenti az életet. Varga János ezt is lehetővé tette a számomra, pedig az idegsebész ettől is eltiltott…

Bicikli? 2 éve fel sem mertem ülni! Régen bicikliztem. 5 percre van a bolt, elfáradtam mire odaértem. Majd jön Varga János a videójával, s már reggelente 15 km-t kerékpározok. Bent van a boltban a sok áru, amit áraznom kellene, de ma is bicikliztem. Ez régen elképzelhetetlen volt. Csak dolgoztam, dolgoztam…"

Ilona

53 éves, Hódmezővásárhely

"Ugyan 1 kezelés után nem szűnt meg minden gerincgondom, de nagyon jó érzés, hogy a régóta rosszul berögzült csontjaim a helyükre kerültek, és bizonyos mozdulatok már nem fájnak. Éjjel és másnap azért rendesen éreztem a pontokat a hátamban, de ez inkább izomlázra emlékeztető érzésnek mondható, mintsem fájdalomnak (legalábbis így gondolok rá.). Illetve többször ropogtak is a csontok, amikor kihúztam, megigazgattam magam. Azért kell még a repeta! 😉

Azt már sokat hallottam, hogy minden betegség lelki eredetű, de ilyen gyors változásra ezzel a lélekgyógyítással kombinált módszerrel nem számítottam. Viszont az óriási energiatöltet, amit kezelés után éreztem legalább egy napig, arra aztán egyáltalán nem számítottam. Huhh és Wow!!! 🙂 

Nagyon köszönöm a közvetlen kedvességedet, odaadó figyelmedet és a teljes rám hangolódást, gyógyítást!!! Hogy mennyire volt fontos, azt talán az mutatja leginkább, hogy úgy várom a következő alkalmat, mint egy gyerek a Mikulást. 🙂

Általában kétszer végezted el ugyanazt a mozdulatsort. Az első mindig sokkal fájdalmasabb volt azokon a pontokon, ahol a probléma van. A kettő közt zajlott a pár perces "lelki munka" ami még most is hihetetlen, hogy ennyire látványosan működött. A legszembetűnőbb viszont az energiaszintem növekedése volt a kezelés után. Ez nekem teljesen hihetetlen."

Zsuzsi

43 éves

„A gerincsérvem kezelése közben teljesen felszabadult lettem, azóta szinte problémamentesen tudok vele élni. A következő találkozásunkkor amikor láttam a spirálok elindulását, semmihez nem hasonlítható érzés volt.”

Én magamról tudom, hogy elég zárkózott ember vagyok, aki nehezen nyílik meg. Nálad is voltak fenntartásaim, de ezt ügyesen lekezelted és úgy érzem lendületesen tudtunk együttműködni, tehát élvezetes volt a munka (nem a probléma miatt). Utána mindig egy kellemes érzés volt, egy lelki megnyugvás vagy letisztulás.

Gerincsérvvel jelentkeztem be hozzád, annak a masszírozására és a leletek kiértékelésére számítottam, még az MRI eredményt is vittem magammal. Ezzel együtt kaptam egy olyan emberi hozzáállást és lelki oldali megvilágítást, ami teljesen más irányból közelítette meg a dolgokat. Volt egy olyan átmozgató masszázs is, amit a mai napig nem felejtek el, és valahol a tudatalattimban vágyok is rá, de ez a fizikai része. A többi találkozásunk inkább egy lelki feltöltődést jelentett, a következő kezelés pedig egy utazás volt a csoda felé."

Józsi

50 éves, Budapest

"Már az első kezelés után megszűnt a hónapok óta tartó migrénes fejfájásom és a kétségbeesésem. Nyugodttá és kiegyensúlyozottá váltam. A következő kezelések után ez az eredmény tartóssá vált, életkedvem is egyre jobb lett.

A lélek gyógyítása után a csontkovácsolás igazi minőségi életet hozott a mindennapokban. Könnyedebbé vált a mozgásom (futás, kerékpározás, mindennapi teendők). Így volt jó ahogy a kezelések történtek.

Az első találkozás alkalmával kialakult egy terápiás bizalmi kapcsolat, ami engem jó érzéssel töltött el. A kimondott szavak megkönnyebbülést jelentettek számomra. János empatikus készsége erőt adott a további életemhez. Elismerem munkáját, szaktudását, hálás vagyok és köszönöm neki, hogy visszaadta az életkedvem.

Felszabadultságot, megkönnyebbülést éreztem, nyugodtabb, határozottabb és magabiztosabb lettem. Ebben segített a múlt elengedése, a jelen pozitív örömeinek megtapasztalása. János nyugodtsága jó hatással volt rám. "mert ott a nyugalom szigete"

Éva

55 éves, Budapest

1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 104.

GERINC MANUFAKTÚRA
BUDAPEST

VARGA JÁNOS
Gerinc-Lélek Specialista

Szeretné tudni hogyan mennek végbe a testben a csodás gyógyulások?

 

A PDF-et feliratkozás után azonnal küldjük email-ben.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a gördülékeny kommunikációhoz szükséges.

Sikeres feliratkozás!

Send this to a friend