, ,

Hol van a női lét szentsége?

Válságban?

Úgy érzed fenekestől felfordult a világ? Ez – mint ahogy előző levelemben írtam – 2000-ben kezdődött el úgy isten igazán. Elkezdődött egy intenzív folyamat, mindenki keres, de valódi megtalálások, találatok helyett sokkal inkább a fékevesztett keresés – kiábrándulás –  rehabilitálódás váltja egymást sokszor évekig, majd újabb remény, újabb esély, és kezdődik minden előlről. A boldogság pedig továbbra is egyedül, megéletlenül várja, hogy rátaláljon a gazdája, közben kényszer kapcsolatok, és/vagy kényszerű szétválások, sorsdömping, és sorstalanság van jelen egyszerre.

Ahogy látszik, impulzushiánnyal nem kell számolni az igaz, de ez nem jelenti azt, sőt, hogy ne vágynánk a megnyugvásra, a békességre, a csendre, valami emelkedettre, ami fölé segít ennek az energetikai szuroknak. Ez az, amire a lelkedben vágysz ugyan (legtöbbször kimondatlanul), de követhető példát, fényt az alagút végén nem látsz, de tudat alatt keresed, keresed, keresed…

 

Van e kiút ebből a válságból, káoszból?

Igen van, de mielőtt erre a kérdésre megadjuk a részletes választ, egy egyszerű, de hasznos sorvezetőt ajánlok. Ez a dualitás. Pl. nappal – éjszaka, fönt – lent, igen – nem, férfi – nő….., amit mi ikertulajdonságoknak hívunk, ennek az a jellemzője, hogy az etalonrúd két végén, a két ellentétes pólus mindig egyszerre van jelen. Hogy jön ez ide? Úgy, hogy ha a káosz létezik, a rend is jelen van, és minél nagyobb a káosz, a rend lehetősége is annál nagyobb. Amennyiben értékválság van (márpedig az van) ebben a rend-telen világban, van-e igény a rendre, és mit jelent a rend ebben a „modern – technokrata” világunkban? Meg lehet-e fogalmazni valós igényként, sőt megoldásként azt, hogy az Istennő – Istenanya, Istenférfi – Istenapa minőség mit is jelent ma, hogyan lehet ez a fény az éjszakában, kiút a labirintusból, és megoldása a válságnak?

Az elmúlt évszázadok, évezredek egy – két elenyésző kivételtől eltekintve arról üzennek, hogy a nő jó esetben másod, sokkal több esetben sokad rangú lény. Amit az is bizonyít, hogy mást ne is mondjak, hogy melyik számmal kezdődik a személyi számunk? Nekünk, férfiaknak egy, és nektek hölgyeknek, kettő. Vagyis mindegy mit tettél, vagy teszel, TE kedves hölgy, aki e sorokat olvasod, soha nem lehetsz ebben a hímsoviniszta világban első, legfeljebb második. Így jártál, vagy mégsem…? Minden esetre látjuk, hogy a nő mentes világ hová jutott, mivé vált.

Időutazás

Tekerjük vissza az idő kerekét néhány évtizeddel. Érzésem szerint a tömeges – társadalmi változás női szempontból, valahol a Woodstocki fesztivállal kezdődött 1969. augusztus 15-én, amely napon egyáltalán nem mellesleg, mi magyarok minden évben a Nagyboldogasszony napját ünnepeljük. Úgy jellemezték akkor ezt az eseményt, hogy “Vízöntő korszak beli 3 nap béke és zene”, és ez volt a lázadások, a szabad szerelem, a korlátoktól való teljes leválás forradalma, valami egészen új energetikai irányzat tömeges megtapasztalása. Jómagam is ebben az időszakban érkeztem a Földre, napra pontosan, de egy hónap híján, négy éves voltan akkor, mert 1965.09.15.-én születtem.

A változás nagy lendülettel söpört végig a világon, ami a mai napig is tart, csak most napjainkban már egészen másként, mint akkor a kezdetekkor, de ne ugorjunk ekkorát, csak nézzük sorjában.

 

A hölgyek emancipálódása kezdett egyre nagyobb méreteket ölteni. Mit értek ez alatt? Azt, hogy ebben a masculin világban egyre több hölgy vett föl férfias jegyeket, pajzsot tartva, és kardot rántva, hogy kivívja a jogot magának az érvényesülésre, az elismerésre, hogy pozíciót, rangot szerezve magának, példát mutasson nőtársainak, hogy meg lehet csinálni, és harcra fel, váljunk pasis csajokká, mert az a nyerő! Végül is ez egy kihagyhatatlan része a változásnak, de koránt sem ez a legjobb út az Istennővé váláshoz.

Amilyen alapra építkezel….

Nem kell bizonygatni, hogy helyt tudtok állni, hogy ti is képesek vagytok bármire IS, amit egy férfi meg tud csinálni. Sőt, sok esetben lazán túl is tudtok szárnyalni minket, és mint mindennek, ennek is meglett a maga eredménye.

Nevezetesen, hogy az idők kezdete óta alap minőség, hogy TI vagytok a család, a szeretet, a gondoskodás, a békesség, az össze, és egyben tartás, a tűz, és a vele járó melegség és érzéki romantika, a lágy ölelés képviselői. De sokan közületek mostanra tigrisek és oroszlánok lettetek, amivel nem is lenne baj, de az már igen, az már baj, hogy elfelejtettetek odabújós kiscicákká visszaváltozni, legalább egy – egy rövid időre.

Az identitászavar magasiskolája

Ebben a folyamatban most ott tartunk, hogy a hölgyek között kialakult egy pasis tábor sokszínű jegyekkel, és vele szemben, egy már – már „1.5”-ös személyi számú fiúcskás tábor, akik ugyancsak keresik a helyüket ebben az egyébként is eszméletlenül felgyorsult világban. Ahol egyre több a „címkét kapott identitás”, és a még címke nélküli identitászavaros, aki annyit tud, hogy sem nem fiú, sem nem lány, de akkor mi vagy ki ő valójában, hol a helye, mi a szerepe? Továbbá jelen van a már jól ismert másik két csoport is a „buta liba – pláza cica”, és a párja, az „én vagyok a hát te kivagy – kigyúrt karú, buta agyú”-ak halmaza, akik a maguk „bandájában” szenzációsan jól elvannak, és járják be az élet „sötét mélységeit”, és felszínességeit. Miközben észre sem veszik, és a leghalványabb igény sem jelentkezik részükről arra, hogy miről is szólhat még az élet azon az egyébként elég szűkre szabott világukon túl. Tudom, hogy ezek kemény szavak, és az általánosítani sem szerencsés, de sajnos ez van, és nem bántásból, hanem a javítás, a jobbítás igényével fogalmazok meg kritikát, és mutatunk irányt is egyben a változás felé.

Az istennőség stafétája

Mint előzőleg írtam, 2013. a párkapcsolatok éve volt, ez a női önmagatokkal való párkapcsolat változásáról, a Nőiség Metamorfózisáról, az Istennővé, Istenanyává válásról, egy teljesen új női minőség születéséről, és ennek fejlődéséről is szólt, ami bennetek, és általatok változik, valami soha nem látott csodává.

A belső változásaitok minősége, intenzitása, egyre több hölgy átalakulása, és ezen, minőségi mintázatok továbbadása, „mint divatirányzat” az útja a folyamat globális, a világ minden pontján elő hölgyhöz való eljuttatásának.  Itt csak is és kizárólag a belső, szabad akaratból, önként, létrejött minőségi változások számítanak, ezt felülről, kívülről, és valamely érdekek mentén, vallások, szekták, pártok, külső egyéni érdekek általi befolyásolásoktól tökéletesen mentesen lehet véghezvinni, ez az egyetlen egy út van.

2017. Húsvét hétfő

Az aranymetszés ma három éve, 2017. tavaszán, Húsvét hétfőn érkezett meg hozzánk, 2018. október végén már az Istennő Program is itt volt, és 2019. májusában a logó is készen lett, ami tökéletesen magában foglalja immáron kép, és szín világában is az irányt és az üzenetet is.

Elérkezve a 2020. koronás válságához, a leírtak alapján talán senkinek nem kérdéses, hogy erre a koronás kihívásra stílusosan, „koronás”, vagyis rangos, emelkedett, pozícionált, tudatos, magas rezgésszámú válaszokat, megoldásokat kell adni.  Amit az évek alatt kaptunk feldolgoztuk, azonosultunk a tengernyi információval, és most közreadjuk, bízva abban, hogy a forma, amiben megmutatjuk, egyre több szem számára látható, és egyre több fül számára hallható, méghozzá úgy, hogy a TE belső kimondott, vagy eddig még ki nem mondott vágyaiddal a legnagyobb összhangban van.

Biztos befektetés önmagadba, magas hozam

Igen, de mi is ez, mit takar, és mit akar ez valójában, mit szeretnénk nektek átadni, belőletek felszínre hozni, veletek együtt megélni, nektek irányt mutatni, méghozzá a befolyásolás teljes hiányával, és a szabad akarat mind mélyebb jelenléte mellett?

A nőiség pozícióváltását, az évezredek óta tartó elnyomás, és alárendelt szerep olyan mértékű átalakítását, hogy mindez amekkora hátrány volt, most ugyanakkora előnyként tudjon megjelenni, és tovább fejlődni, a jelenleg is ittlévő felnőtt, a felnövekvő, és utánatok érkező női generációk számára.

Ez egy gyorsan megtérülő, és nagyon magas hozammal járó befektetés!

 

Hogyan, milyen eszközökkel?

Mint minden fejlődésnek, ennek is az önismeret az alapja. Itt az általános, de nagyon fontos önismereten túl van egy külön szekció, a nőiség felemelkedésének iránya, ami alkalmas arra, hogy belülről, az egyénben NŐ-vekedve, kifejlődve, Istennővé – Istenanyává cseperedve, hangolja olyan finommá ezt a világot, amilyen még soha nem volt. Ez is abból indul ki, és arra építkezik, hogy mindenkinek van egy nagyon pontos, előre jól megtervezett életforgatókönyve, azzal a koránt sem elhanyagolható pikantériával megfűszerezve, hogy ezt a forgatókönyvet mi magunk írjuk saját magunk számára, előre, még jóval a fogantatás előtt. Amennyiben ezt tudod, van mire építeni az emelkedés női programját. A küldetésed az a minőség, amely megmutatja az indíttatásodat, mesél az önérvényesülésről, a kezdőpontról, arról, hogy hogyan tudsz a legoptimálisabban elindítani, folytatni dolgokat az életedben.

Ez jelöli ki az életed irányát, a számodra követendő minőséget, és amikor megismered, és tudatosan követed, megtapasztalod a kiteljesedés tiszta érzését.

Az Istennő – Istenanya Istenférfi – Istenapa Mentorprogram az a „koronás” „Istenkirály”, érzés, minőség, ami „A” megfelelő válasz erre a vírus okozta helyzetre. Koronás válság – Koronás váltás.

A fentiekkel összhangban, kikhez is szólunk, kik azok a hölgyek – urak, akiket most megszólítunk? Ha nem is egy az egyben igaz az üzenet, de jellegében nagyon is, ezért teszem be ide Steve Jobs mondatait:

 

 Az őrültekhez szólok,

A különcökhöz,

A lázadókhoz,

A „bajkeverőkhöz”,

Azokhoz, akik nem követik a többieket,

Akik másképpen látják a dolgokat,

Akik nem szeretik a szabályokat,

Azokhoz, akik nem törődnek bele a változatlanságba.

Idézheted őket, vagy vitatkozhatsz velük,

Dicsőítheted, vagy gyalázhatod őket,

Egy dolog biztos nem fog sikerülni: Mellőzni őket.

Mert ők az új idők, ők viszik előre az emberiséget.

Egyesek őrülteknek látják őket,

Én, és a hozzám hasonlók, viszont zseninek.

Mert akik olyan őrültek, hogy azt hiszik, megválthatják a világot,

Ők meg is teszik!

 

Koronázásra fel! 🙂 ??? 🙂

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük