,

Átlagemberek szuper képességekkel

Részlet a Dr. Strange című filmből:

 

 • Mester:….Felejtsen el mindent, amit tud.
 • Dr: Járt itt egy ember, aki nem tudott járni.
 • Mester: Igen, de csak beképzelte.
 • Dr: Azt mondja, hogy csak beképzelte?
 • Mester: Amikor helyreállít egy sérült ideget, akkor maga végzi el a gyógyítást, vagy a test?
 • Dr: A sejtek.
 • Mester: És a sejtek úgy vannak programozva, hogy egy konkrét módon gyógyítsák magukat ugye?
 • Dr: Igen.
 • Mester: És ha azt mondanám, hogy meggyőzheti a saját testét, hogy helyreállítsa önmagát, sok egyéb módon is?
 • Dr: Amiről maga beszél az a sejtszintű regeneráció. Ez forradalmi orvosi módszer. Ezért dolgozik itt, mert itt nem felügyelik bizottságok? Mennyire kísérleti még ez a technika?
 • Mester: Nagyon.
 • Dr: Tehát maga rájött arra, hogy hogyan programozhatja a sejteket öngyógyításra?
 • Mester: Nem. Képes vagyok arra ösztökélni a lelket, hogy gyógyítsa meg a testet.
 • Dr: Szóval a lélek gyógyítja meg?
 • Mester: Úgy van igen….

Ez persze lehet, hogy csak egy jól kitalált forgatókönyv, akció si-fi-be illő hangzatos fordulatokkal amit, vagy hasonlókat láttunk már a filmvásznon nem egyet, nem kettőt. Igen, de mi van akkor ha ez momentán tényleg igaz…..?

A leírtakat, az idén 2020.-ban már húsz év szakmai tapasztalat, és a módszer sikerességét bizonyítandó sok – sok ezer gyógyulás bizonyítja.

 1. Szeptemberében megjelent „A pillanat művészete” című könyvemben a fenti kérdésről így írok:

Hogyan hathat az ember a DNS-re?

 

Mi a fő szabályozó elv az ember életében: a sors, a tudatosság, a vak véletlen vagy ezek elegye? Hogyan befolyásolja a viselkedés, a gondolkodás, a kollektív tudat, a személyes akarat és az egyéniségfejlesztés génjeink átalakulását?

DNS-ünkben évmilliók tapasztalatának lenyomata van elraktározva és szinte minden sejtfunkció a DNS ellenőrzése alatt áll, illetve attól függ.

Tudtad, hogy ha sokat idegeskedsz, rossz irányba befolyásolod sejtjeid szaporodását?  A stressz egy határig pozitív hatású, majd később már rombol, vagyis negatívan hat a DNS-re. Tudtad, hogy energiagyakorlatokkal napi 10-20 perc alatt, de kezelések alkalmával néhány másodperc alatt is csodákat tehetsz a saját testedben?

Aki pozitívan tud gondolkodni – és közben nem válik „ezó-egóssá”, komoly sikereket érhet el a DNS-sel való kapcsolatteremtésben úgy testi, mint lelki és szellemi dimenziókban egyaránt.

DNS, spiritualitás, kommunikáció

 

Azt merészelem állítani, hogy a DNS egyszerre az oka és a következménye is annak, amik vagyunk, mind testileg, mind spirituálisan. Az emberi DNS 90%-ban isteni mivoltunk kvantumlenyomata. Innen ered a tudatosság, és végső soron még a gondolataink is.

A röghöz kötött tudomány persze messze jár még ettől, de ma már tudjuk, hogy ez a kapcsolat nem egyirányú. Ha az emberi agy még dimenziót is tud váltani egy-egy probléma megoldásának érdekében, akkor nem olyan nehéz elhinni, hogy vissza is tud hatni, az egyébként képlékeny genetikai kódra.

Gyakran hallani a civilizációnak nevezett betegségtől távol élő népek háza-tájáról extra idős (150<) kort megérő, vagy éppen lehetetlen betegségekből csodás felgyógyulásokat átélő emberekről.

Mi van, ha nem csak egy-egy kuruzsló, sámán, vagy ehhez hasonló természeti gyógyító ember szuperképességeiről van itt szó? Mi van akkor, ha ez mindenkinek alanyi jogon jár? Ha benne van az alany „szerkójában”, vagyis ha minden humanoidnak beépített („built-in”) képessége a DNS programozás?

Lehet, hogy egy teljesen más világban élünk, mint ahogy ezt eddig gondoltuk. Lehet, hogy a tudatosság sokkal nagyobb hatalom, mint ahogy eddig hittük. Lehet, hogy még annál is nagyobb, mint amit manapság – amikor már azért nyilvánvalóan kibújt a szellem a palackból – vélünk róla.

Lehet, hogy a jövőben a tudatosság fog meghatározni mindent. A tudatosság határozza meg a Föld vibrációját, ami egyben azt is jelenti, hogy az ember teremt meg mindent, ami a Földön megvalósul?

Azt mondják, a DNS 90%-a ma csupán 30%-os hatékonysággal működik, és még nem tárták fel az isteni részt. Ez aztán az igazán nagy titok, a valódi Szent Grál a jelenlegi tudomány számára, de mi tudjuk, hogy ez már változásban, van, hiszen a gyakorlat, a tapasztalat ezt bizonyítja.

Nem is kell hinnünk, bőven elég tudnunk, hogy hatni tudunk rá, és az eddigieknél érdemes sokkal több jelzést kell küldenünk a DNS felé, hogy jobb kvantumállapotba tudjon kerülni.

Megváltoztathatjuk az életünket, ha lerázzuk a ránk kényszerített, és rég elavult szellemi rabigát, egészségesebbek és hatékonyabbak lehetünk az élet minden területén.

A DNS-t befolyásolják a szavak

Grazyna Fosar és Franz Bludorf orosz kutatók magyarázattal szolgálnak olyan jelenségekre, mint az intuíció, a csodás spontán gyógyulások vagy az öngyógyítások.

Rámutatnak, hogy bizonyos frekvenciájú szavak befolyásolják, és képesek a DNS újraprogramozására is. Az ember a DNS 10%-át használja fehérje előállításra, a fennmaradt 90% „ballasztanyagnak” van nyilvánítva.

Az orosz kutatók elhatározták, hogy nyelvészekkel és genetikusokkal összefogva felkutatják valódi szerepét. Az eredmények és az ebből levonható következtetések forradalmiak.

A kutatók felfedezték, hogy az egész genetikai kód, de legfőképp a fölöslegesnek ítélt 90%, az emberi nyelv szabályai szerint működik. Mivel a DNS szerkezete az emberi nyelv szerkezetével azonos, direkt szavakat és mondatokat is lehet használni a DNS módosításához.

A spirituális (szellemi), ezoterikus (belső-téri) mesterek, már évezredekkel ezelőtt tudták, hogy az emberi test beszéddel, szóval és gondolattal is befolyásolható, sőt programozható is.

A kutatók szerint az egyéni tudattal rendelkező emberek újból képesek lesznek ─ nem csak spontán, hanem tudatosan ─ hozzáférni a csoportos tudathoz, és ezáltal emberfeletti erőre fognak szert tenni. Az emberiség nyilvánvalóan egy ilyen csoporttudat felé tart.

Gyakorlati megvalósítás

Concept. 3D render

A DNS – hasonlóan az aurához – több mágneses és szakrális burokkal is rendelkezik, melyek befolyásolják a fejlődést, a fizikai egészséget és a spirituális létezést egyaránt. Minden réteg értesül bármely réteg rezgésszintjéről, információjáról és ezek hatásáról (szándék, döntés). A fizikailag „látható” első DNS réteget még 11 mágneses réteg veszi körül, hasonlóan az árnyékolt vezetékekhez.

A DNS-sel folyamatos energetikai kapcsolatban vagyunk, és a sejtek követik a tudat elvárásait. Ezt nevezzük tudattalan sejtintelligenciának. A tudatos, információ-továbbítással – beszéd, rezgés, szín, szándék – gyorsíthatók a jó, vagy blokkolhatók a nemkívánatos folyamatok.

A tudatos szabad akarat és a szabad választás

 

Bizonyos szempontból az életnek két alappillére van: a tapasztalatgyűjtés és a szabad akarat, ami mindenhol és mindenben érvényesül.

A hiedelmek eredete, a betegségek fizikai formái, a bűn és az ezért való vezeklés, a karma és a félelmeink, vagy az elrendeltségről alkotott hitrendszereink a DNS-ben, mint elavult formájú energiamintázatok vannak bekódolva, és öröklődnek generációról generációra.

Az új energia felvétele, megnyitása és működtetése elsöpörheti a régi mintákat, és új rendszerállapotot teremthet, a jólét, a természetes egészség, a Föld általános jóléti és egyensúlyi energia-állapotát.

Ennek a TUDÁSA is beépített, benne van mindenki DNS kódrendszerében.

Szuperkommunikáció a DNS-el a gyakorlatban

 

Minden „csodaszámba” menő gyógyulás a DNS szakrális szintjén megy végbe az ember saját tudatossága, megközelítése, elfogadása és elengedő képessége által.

Minden gondolat, érzelem, kimondott szó, kérés vagy utasítás energia és rezgés is egyszerre. Ezekre reagálnak sejtjeink, illetve a DNS szakrális tere. Ez a mágneses tér „hall”, és utasításként értelmez minden gondolatot. A szervezet a sokat használt dolgainkat veszi természetesnek.

„Ahogy élünk, azzá leszünk.”

Beszélgess sejtjeiddel, jelezd nekik rezgésszinten is mit, és hogyan szeretnél? Ez a DNS szintű tudatos energetikai együttműködés önmagunkkal. A tünet, a fájdalom, a betegség – „uram bocsá” a gyógyíthatatlannak kikiáltott kór – nem más, mint a DNS üzenete a tudatom és/vagy az egóm számára, hogy rosszul használom energetikai tartalékaimat. Eltolódtam az aránytalanság felé, nincs bennem harmónia, a rend helyett rendtelenség tapasztalható számos helyen az életemben, és mindezzel gátolom energetikai blokkjaim automatikus feloldását.

Így már talán érthető mindaz, amit a Mester mondott Dr. Strange-nek, abban a párbeszédben, amivel a blog bejegyzést kezdtem. Az Aranymetszés Mentorprogram a mindennapok általános, de soha sem rutinszerű gyakorlataként évtizedek óta sikeresen működteti a fent ismertetett tudás minden elemét.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük