Szeretettel Üdvözlünk!

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy segíthetünk Neked abban, hogy tudatosan saját kezedbe tudd venni végre az életed és az egészséged.
Hosszú évek gyógyítói tapasztalatának eredménye, hogy létrehoztuk az Aranymetszés Módszert, amely a legjobb és leghatékonyabb segítség a számodra, amit csak adni tudunk céljaid, a lelki békéd, a fizikai tested, és a gerinced egészségének eléréséhez.

Most megajándékozunk ezzel a 10 + 1 lépéses útvonaltervvel, így segítve Téged, és kifejezve köszönetünket azért, hogy minket választottál!

Az alábbi kérdőívet azért állítottuk össze, hogy gyors képet kapj arról, hogy milyen összefüggés van a külső és belső világod, a lelked és a gerinced állapota között, és javaslatokat teszünk arra, hogy milyen irányú és mértékű változásra van szükséged.
Abban segítünk Neked, hogy tudatosan kezedbe vedd a testi és lelki egészséged, és hogy tudd, hogy ezáltal elérhetővé válik számodra is a fájdalommentes, és boldog élet.

Az a missziónk, hogy saját példánkon keresztül tanítsunk az aranymetszés örök arányosságának alkalmazásával:

Azt figyeld, hogy a rád dobott kövekből hogyan tudsz világítótornyot építeni, ahelyett, hogy a kövek okozta fájdalmakra fókuszálnál, és hagynád, hogy maguk alá temessenek!

Úticél az egység, és az egészség!
Kellemes utazást kívánunk!

Tünde és János

Az alábbi lehetőségek közül válaszd ki azt, ami rád a leginkább jellemző!