Gerincgyógyítás a lélek erejével

Úgy érzed mindent kipróbáltál és még mindig fáj a gerinced? Gerincesnek tartod magad és mégis fájdalmaid vannak?
A fizikai módszerek és a gyógyszerek csak ideig – óráig segítenek és a tartós megoldást keresed?
Gyere és hallgasd meg ezt az előadást! Megtudhatod, hogy a lélek kifogyhatatlan forrásként hogyan támogatja az egészség mielőbbi megtapasztalását, és azt is, hogy a vele való kapcsolódás hiánya hogyan hoz létre akár évtizedek óta fennálló és gyógyíthatatlannak kikiáltott gerincbántalmakat.
17 év és sok ezer sikeres kezelés tapasztalatával és tudásával ismerkedhetsz meg a Varga Gerincmanufaktúra egyedülálló módszere által.

A hét nyakas vezér

Fókuszban a pajzsmirigy, a hét nyaki csigolya tükrében. Egyenként végig megyünk a nyaki csigolyákon, részletesen áttekintjük megbetegedéseinek okait és okozatait, és a gyógyításuk minden lehetőségét. Kiemelten beszélünk a pajzsmirigyről, a problémák lelki és fiziológiai okairól, és gyógyításának természetes módjairól.
Ha valaha fontos volt evvel a szervvel kapcsolatban, hogy mit nyelsz le, akkor ez innentől fokozottan érvényes.

Alaposan a gerincről

Ezen az előadáson, a Szexcsakrát követjük nyomon a Lumbális 3–as csigolyától, a Szakrális 3–as csigolyáig, a megbetegítésüktől az egészség eléréséig, és annak megtartásáig.

Nekem kétoldalim van

Az előző előadáson 12 fő ikertulajdonságot emeltünk ki az Aranymetszés arányosságainak figyelembevétele mellett. Ez az előadás arról szól, hogy a nyaki csigolyáktól egészen a farkcsontig végigmegyünk az egész csigolyasoron egyesével, föntről lefelé. Kiemelve minden csigolya vezető teremtő tulajdonságát, a hozzá tartozó ikerpárjával együtt. Emellett 6-8 másik ikertulajdonságot is felsorakoztatunk, hogy sokkal színesebben és sokkal áthatóbban legyen lehetőséged látni, hogy milyen érzések hatnak az adott csigolya funkcionális működésére. Ha a 12 fő ikertulajdonsághoz kellet, hogy vegyél egy jó nagy levegőt, ez a becsontosodott érzésekhez ugyancsak szüséges lesz.

Tudd, hogy ilyen pontossággal és aprólékossággal itt és most találkozhatsz először ezekkel az információkkal. Az, amit az előadáson hallani fogsz, 17 év kutató munkájának az eredménye.

Amikor hatost dob a mellkas

A háti felső hat csigolyáról lesz szó, és azt fejtjük ki, hogy az élet „lépegetős játékában”, milyen az az érzés, amikor a dobókocka úgy fordul, hogy a hatos van felül, mert ekkor nagyot tudsz előre haladni. És van egy másik helyzet, amikor ismerősöd úgy kezdi mondókáját, hogy „ettől tuti dobsz egy hátast”. Kifejtjük, hogy az adott csigolya, mitől érzi úgy, hogy ez 6-os, mikor úgy, hogy ez egy nagy hátas. Beszélünk a kapcsolódó belső szervekről, ezek betegségeiről, (csigolyák, tüdő, szív, erek, karok, bordák) és megoldási lehetőségeiről, ami függően a feladattól, lehet belső, és külső segítség.

Hát ez derék

Amikor “szállni” jár beléd a lélek

Az előadáson végigszkeneltük az egész testet tetőtől talpig. Rávilágítottunk az egyes testterületek legjellemzőbb betegségeire, tüneteire egyenként. Folyamatosan tettünk fel a kérdést: MIÉRT? Mindenre maradéktalanul megadtuk a válaszokat.

Meg tudtad tanulni, milyen a lélek számára egy szabad testben élni. Megtudhattad, hogy hogyan lehet ilyen a TE tested is? Meg tudod tanulni, hogy milyen az amikor szárnyal benned a Lelked.

17 év és sok ezer sikeres kezelés tapasztalatával és tudásával ismerkedhettél meg a Varga Gerincmanufaktúra egyedülálló módszerével.

Rólunk mondták

Feltöltődtem, megerősítést kaptam, hogy jó úton járok. Az tetszett a legjobban, hogy itt én vagyok a főszereplő 🙂 Nagyon fontos, hogy megismerjük
magunkat, és hogy felfedjük a képességeinket az előrejutás érdekében. Izgalommal, kíváncsian vártam a találkozót. Kezelés közben nagyon jól éreztem magam,
tényleg figyelsz arra, amit mondok, remek beszélgetőpartner vagy, és bízok benned. 🙂 Utána feltöltődve éreztem magam, és tettre késznek. Úgy vélem a lelki dolgok hatnak a testünkre, életünkre. Ezek felfedezése nagyon izgalmas. Közvetlen volt a hangulat, így az ember bátrabban, őszintén megnyilvánulhat. Nincs görcsösség. Csak rólam van szó, az ember fontosnak és különlegesnek érzi magát.(Sőt megtudja, hogy feladata van, és hogy nem véletlenül van ott, ahol)

B.A.

28 éves

„Életem legmélyebb pontján találkoztunk. 4 hónap sem telt el és életem eddigi legmagasabb pontján vagyok :)”

Drága Tündi,  Tudom és hiszem, hogy nincsenek véletlenek, én mégis véletlenül mentem be arra a helyre ahol megismertelek. És milyen jó, hogy az élet arra sodort, megváltoztattad az életemet. Valami örökre megváltozott bennem, körülöttem, mióta hozzád járok. Életem legmélyebb pontján találkoztunk. 4 hónap sem telt el és életem eddigi legmagasabb pontján vagyok 🙂 Biztos vagyok benne, hogy van még sokkal, sokkal feljebb is, általad stabilan állok és várom a rám váró csodálatos feladatokat, amikkel már mosolyogva állok szemben, félelem és kishitűség nélkül.

K. Adrienn

Budapest

„Számomra a legmeglepőbb, hogy gyorsan jutottunk el a valódi problémámig. Nem kellett felesleges köröket menni, tűpontosan sikerült kideríteni, mi az, ami valójában nyomaszt.”

Nem érzem magam egy közvetlen embernek, de Tündivel elég hamar sikerült megtalálnom a közös hangot. Jól tud felszínre hozni gondolatokat, rávezetni megoldásokra. Természetesen jön a kezelés során a spirituális vonal, nem ilyen elvont és erőltetett módon. Jó és érdekes tapasztalás a kineziológia, nem gondoltam, hogy tényleg ennyi mindent képes oldani bennem. Egészen egyszerű dolgokban köszön vissza a mindennapi életben, hogy inkább érdemes engedni, elengedni pl. a gyerek hisztijét, a vitákat, a keserű megjegyzéseket. Könnyebben megy az életem, ha ezeket az apró dolgokat jobban tudom kezelni.

L.T.

34 éves

Életünk során sokszor eljutunk arra pontra ,amikor azt érezzük, hogy minden összejött, valami hiányzik vagy csak azt érezzük, hogy valamin változtatni kellene mert nem vagyok boldog. El és belefáradtam, mozdulnék is , meg nem is! Rájöttem, hogy csak én tudok változtatni, az első lépés a legnehezebb.Ha elfogadjuk a külső segítséget , ami nem abban rejlik, hogy "mit csinálj", inkább csak arról szól, hogy indulj el valamelyik irányba ,az-az igazi elindulás! Én ehhez kaptam energiát Tünditől, hogy merjek dönteni és indulni tovább! Nagyon hálás vagyok és köszönöm, hogy találkoztunk! 

B. Ilona

Hódmezővásárhely

Megálmodtam, hogy Téged kell megkeresselek, és a teljes kétségbeesés vezérelt.   Nem voltak elvárásaim, csak próbálkoztam, és csak most látom milyen rossz állapotban voltam, amikor elkezdtük a kezelést.  Nagyon tetszett a közvetlen hangnem és a maximális rám figyelés és segíteni akarás, amit a
kezelések során tapasztaltam. Így utólag visszatekintve rendkívül rossz mentális állapotban voltam, amikor elkezdtük a kezelést és fokozatosan érted el, hogy szeressem és tiszteljem magam és fogadjam el a megváltoztathatatlant.  Van önbizalmam, van hangom, és keresem a lehetőségeket a továbblépésre, szerintem már különleges vagyok.

Ildikó

60 éves

"Önértékelési és bőrproblémák miatt fordultam Tündihez. Ezek a problémák már az életem minden területére kihatottak sajnos, így muszáj volt segítséget kérnem. Az első kezelés nagyon jó hangulatban telt és már utána sokkal energikusabbnak éreztem magamat. A kezelések előrehaladtával egyre több energiát, motivációt érzek magamban, kezdem visszanyerni régi önmagamat, ezáltal egyre lelkesebb vagyok, és érzem, h érdemes ezt az "utat"; folytatnom, mert csak nyerhetek."

F. Tünde

Budapest

"Tünde szakértelmével sikerült olyan mélyen megbúvó rossz hiedelmeket és érzelmi béklyókat felszínre hozni és eloszlatni, amelyek sokáig visszahúzták az életemet. De már nem. Csak ajánlani tudom."

Sz. Attila

Budapest

Kérdése van?
Küldje el és hamarosan válaszolok.

Varga János

Gerinc-Lélek Specialista

1133 BUDAPEST
Hegedűs Gyula u. 104.

gyogykozpont@aranymetszes.com

NYITVATARTÁS:

Csütörtök - Péntek 8 - 20h Szombat - Vasárnap 8 - 16h

1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 104.

GERINC MANUFAKTÚRA
BUDAPEST

VARGA JÁNOS
Gerinc-Lélek Specialista

Szeretné tudni hogyan mennek végbe a testben a csodás gyógyulások?

 

A PDF-et feliratkozás után azonnal küldjük email-ben.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a gördülékeny kommunikációhoz szükséges.

Sikeres feliratkozás!