Gerincgyógyítás a lélek erejével

Úgy érzed mindent kipróbáltál és még mindig fáj a gerinced? Gerincesnek tartod magad és mégis fájdalmaid vannak?
A fizikai módszerek és a gyógyszerek csak ideig – óráig segítenek és a tartós megoldást keresed?
Gyere és hallgasd meg ezt az előadást! Megtudhatod, hogy a lélek kifogyhatatlan forrásként hogyan támogatja az egészség mielőbbi megtapasztalását, és azt is, hogy a vele való kapcsolódás hiánya hogyan hoz létre akár évtizedek óta fennálló és gyógyíthatatlannak kikiáltott gerincbántalmakat.
17 év és sok ezer sikeres kezelés tapasztalatával és tudásával ismerkedhetsz meg a Varga Gerincmanufaktúra egyedülálló módszere által.

A hét nyakas vezér

Fókuszban a pajzsmirigy, a hét nyaki csigolya tükrében. Egyenként végig megyünk a nyaki csigolyákon, részletesen áttekintjük megbetegedéseinek okait és okozatait, és a gyógyításuk minden lehetőségét. Kiemelten beszélünk a pajzsmirigyről, a problémák lelki és fiziológiai okairól, és gyógyításának természetes módjairól.
Ha valaha fontos volt evvel a szervvel kapcsolatban, hogy mit nyelsz le, akkor ez innentől fokozottan érvényes.

Alaposan a gerincről

Ezen az előadáson, a Szexcsakrát követjük nyomon a Lumbális 3–as csigolyától, a Szakrális 3–as csigolyáig, a megbetegítésüktől az egészség eléréséig, és annak megtartásáig.

Nekem kétoldalim van

Az előző előadáson 12 fő ikertulajdonságot emeltünk ki az Aranymetszés arányosságainak figyelembevétele mellett. Ez az előadás arról szól, hogy a nyaki csigolyáktól egészen a farkcsontig végigmegyünk az egész csigolyasoron egyesével, föntről lefelé. Kiemelve minden csigolya vezető teremtő tulajdonságát, a hozzá tartozó ikerpárjával együtt. Emellett 6-8 másik ikertulajdonságot is felsorakoztatunk, hogy sokkal színesebben és sokkal áthatóbban legyen lehetőséged látni, hogy milyen érzések hatnak az adott csigolya funkcionális működésére. Ha a 12 fő ikertulajdonsághoz kellet, hogy vegyél egy jó nagy levegőt, ez a becsontosodott érzésekhez ugyancsak szüséges lesz.

Tudd, hogy ilyen pontossággal és aprólékossággal itt és most találkozhatsz először ezekkel az információkkal. Az, amit az előadáson hallani fogsz, 17 év kutató munkájának az eredménye.

Amikor hatost dob a mellkas

A háti felső hat csigolyáról lesz szó, és azt fejtjük ki, hogy az élet „lépegetős játékában”, milyen az az érzés, amikor a dobókocka úgy fordul, hogy a hatos van felül, mert ekkor nagyot tudsz előre haladni. És van egy másik helyzet, amikor ismerősöd úgy kezdi mondókáját, hogy „ettől tuti dobsz egy hátast”. Kifejtjük, hogy az adott csigolya, mitől érzi úgy, hogy ez 6-os, mikor úgy, hogy ez egy nagy hátas. Beszélünk a kapcsolódó belső szervekről, ezek betegségeiről, (csigolyák, tüdő, szív, erek, karok, bordák) és megoldási lehetőségeiről, ami függően a feladattól, lehet belső, és külső segítség.

Hát ez derék

Amikor “szállni” jár beléd a lélek

Az előadáson végigszkeneltük az egész testet tetőtől talpig. Rávilágítottunk az egyes testterületek legjellemzőbb betegségeire, tüneteire egyenként. Folyamatosan tettünk fel a kérdést: MIÉRT? Mindenre maradéktalanul megadtuk a válaszokat.

Meg tudtad tanulni, milyen a lélek számára egy szabad testben élni. Megtudhattad, hogy hogyan lehet ilyen a TE tested is? Meg tudod tanulni, hogy milyen az amikor szárnyal benned a Lelked.

17 év és sok ezer sikeres kezelés tapasztalatával és tudásával ismerkedhettél meg a Varga Gerincmanufaktúra egyedülálló módszerével.

Időpontkérés

Aranymetszés mentorprogram

gyogykozpont@aranymetszes.com

        1012 Budapest, Logodi utca 14.

Varga János Gerinc-Lélek Specialista

Varga János

Gerinc-Lélek Mentor

+36 70 610 9399

Csütörtök - Péntek: 8:00 - 20:00
Szombat - Vasárnap: 8:00 - 16:00

Könyves Tóth Tünde Kineziológus

Könyves Tóth Tünde

Kineziológus, lélek mentor

+36 70 776 4553

Hétfő - Péntek: 17:00 - 20:00
Szombat - Vasárnap: 8:00 - 15:00

1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 104.

GERINC MANUFAKTÚRA
BUDAPEST

VARGA JÁNOS
Gerinc-Lélek Specialista

Szeretné tudni hogyan mennek végbe a testben a csodás gyógyulások?

 

A PDF-et feliratkozás után azonnal küldjük email-ben.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a gördülékeny kommunikációhoz szükséges.

Sikeres feliratkozás!

Send this to a friend