MILYEN FOLYAMATON VISSZÜK VÉGIG?

 

Leülünk, és körülbelül 15 percben átbeszéljük a fájdalom kronológiáját:
mióta tart
mennyire intenzív
mennyire rendszeres
sűrűsödnek fájdalmai
milyen kezeléseket kapott eddig erre
milyenek a tapasztalatai
mennyire ragaszkodik a fájdalmához
kíváncsi e a fájdalma okára
van e igénye, hogy a megoldásban együttműködőként vegyen részt: ekkor felvázolom a megoldás ívét
Az alábbi állapotfelmérő lap kitöltésével segítheti munkámat, hogy minél előbb megoldást találjunk problémájára. Kérem, a kitöltött lapot az info@gerincmanufaktura.hu címre küldje el! Köszönöm!
Az elmozdulások, elváltozások helyreállítása. Itt már jön a boldogság.
A kezelés kezelőasztalon kezdődik hason fekvő helyzetben. Újnyomásokkal felmérem a fájdalom helyét és mértékét. A titok itt van, hogyan szűntetjük meg Önnel közösen a fájdalmat. A módszert ugyan pontosan leírni nem is lehet, de hasznos információ, hogy a módszer minden esetben működik. Használt, esszenciált elemek, amik tárházából igény és szükséglet szerint válogatok. Csak, hogy néhányat említsek az ismertek közül: tradicionális thai masszázs, jóga elemei, hagyományos népi csontkovácsolás, shiatshu, ringatásterápia…
Tanulmányoztam a földrészek, kultúrák és korok technikáit.
Kontinensek technikái összesűrítve
Az eredményig elvezető út közös, az eredmény az Öné!
Átbeszéljük az eredményességet: Hogy érzi magát most? Mit tapasztalt kezelés közben? Útravaló-házi feladatok.
Ahhoz, hogy a végén eredményességről tudjunk beszélni, szükségesek a részeredmények. A rögzülés során emlékeztetem ezekre a részeredményekre, arra az ívre, amin eljutottunk idáig, azaz megállapítjuk százalékosan az eredményességet. Honnan, hova jutottunk el.
Általában a fájdalom megszűnése 30 és 70% között állapítható meg. Önnek mennyi?
Megkérdezem, hogy az a fájdalommennyiség volt 100% amivel érkezett, akkor a) ebből mennyi maradt, b) mennyi szűnt meg…
Mennyire fáj érzésétől a mennyire jó érzéséig.

Rólunk mondták

Feltöltődtem, megerősítést kaptam, hogy jó úton járok. Az tetszett a legjobban, hogy itt én vagyok a főszereplő 🙂 Nagyon fontos, hogy megismerjük
magunkat, és hogy felfedjük a képességeinket az előrejutás érdekében. Izgalommal, kíváncsian vártam a találkozót. Kezelés közben nagyon jól éreztem magam,
tényleg figyelsz arra, amit mondok, remek beszélgetőpartner vagy, és bízok benned. 🙂 Utána feltöltődve éreztem magam, és tettre késznek. Úgy vélem a lelki dolgok hatnak a testünkre, életünkre. Ezek felfedezése nagyon izgalmas. Közvetlen volt a hangulat, így az ember bátrabban, őszintén megnyilvánulhat. Nincs görcsösség. Csak rólam van szó, az ember fontosnak és különlegesnek érzi magát.(Sőt megtudja, hogy feladata van, és hogy nem véletlenül van ott, ahol)

B.A.

28 éves

„Életem legmélyebb pontján találkoztunk. 4 hónap sem telt el és életem eddigi legmagasabb pontján vagyok :)”

Drága Tündi,  Tudom és hiszem, hogy nincsenek véletlenek, én mégis véletlenül mentem be arra a helyre ahol megismertelek. És milyen jó, hogy az élet arra sodort, megváltoztattad az életemet. Valami örökre megváltozott bennem, körülöttem, mióta hozzád járok. Életem legmélyebb pontján találkoztunk. 4 hónap sem telt el és életem eddigi legmagasabb pontján vagyok 🙂 Biztos vagyok benne, hogy van még sokkal, sokkal feljebb is, általad stabilan állok és várom a rám váró csodálatos feladatokat, amikkel már mosolyogva állok szemben, félelem és kishitűség nélkül.

K. Adrienn

Budapest

„Számomra a legmeglepőbb, hogy gyorsan jutottunk el a valódi problémámig. Nem kellett felesleges köröket menni, tűpontosan sikerült kideríteni, mi az, ami valójában nyomaszt.”

Nem érzem magam egy közvetlen embernek, de Tündivel elég hamar sikerült megtalálnom a közös hangot. Jól tud felszínre hozni gondolatokat, rávezetni megoldásokra. Természetesen jön a kezelés során a spirituális vonal, nem ilyen elvont és erőltetett módon. Jó és érdekes tapasztalás a kineziológia, nem gondoltam, hogy tényleg ennyi mindent képes oldani bennem. Egészen egyszerű dolgokban köszön vissza a mindennapi életben, hogy inkább érdemes engedni, elengedni pl. a gyerek hisztijét, a vitákat, a keserű megjegyzéseket. Könnyebben megy az életem, ha ezeket az apró dolgokat jobban tudom kezelni.

L.T.

34 éves

Életünk során sokszor eljutunk arra pontra ,amikor azt érezzük, hogy minden összejött, valami hiányzik vagy csak azt érezzük, hogy valamin változtatni kellene mert nem vagyok boldog. El és belefáradtam, mozdulnék is , meg nem is! Rájöttem, hogy csak én tudok változtatni, az első lépés a legnehezebb.Ha elfogadjuk a külső segítséget , ami nem abban rejlik, hogy "mit csinálj", inkább csak arról szól, hogy indulj el valamelyik irányba ,az-az igazi elindulás! Én ehhez kaptam energiát Tünditől, hogy merjek dönteni és indulni tovább! Nagyon hálás vagyok és köszönöm, hogy találkoztunk! 

B. Ilona

Hódmezővásárhely

Megálmodtam, hogy Téged kell megkeresselek, és a teljes kétségbeesés vezérelt.   Nem voltak elvárásaim, csak próbálkoztam, és csak most látom milyen rossz állapotban voltam, amikor elkezdtük a kezelést.  Nagyon tetszett a közvetlen hangnem és a maximális rám figyelés és segíteni akarás, amit a
kezelések során tapasztaltam. Így utólag visszatekintve rendkívül rossz mentális állapotban voltam, amikor elkezdtük a kezelést és fokozatosan érted el, hogy szeressem és tiszteljem magam és fogadjam el a megváltoztathatatlant.  Van önbizalmam, van hangom, és keresem a lehetőségeket a továbblépésre, szerintem már különleges vagyok.

Ildikó

60 éves

"Önértékelési és bőrproblémák miatt fordultam Tündihez. Ezek a problémák már az életem minden területére kihatottak sajnos, így muszáj volt segítséget kérnem. Az első kezelés nagyon jó hangulatban telt és már utána sokkal energikusabbnak éreztem magamat. A kezelések előrehaladtával egyre több energiát, motivációt érzek magamban, kezdem visszanyerni régi önmagamat, ezáltal egyre lelkesebb vagyok, és érzem, h érdemes ezt az "utat"; folytatnom, mert csak nyerhetek."

F. Tünde

Budapest

"Tünde szakértelmével sikerült olyan mélyen megbúvó rossz hiedelmeket és érzelmi béklyókat felszínre hozni és eloszlatni, amelyek sokáig visszahúzták az életemet. De már nem. Csak ajánlani tudom."

Sz. Attila

Budapest

Kérdése van?
Küldje el és hamarosan válaszolok.

1133 Budapest, Hegedűs Gyula utca 104.

GERINC MANUFAKTÚRA
BUDAPEST

VARGA JÁNOS
Gerinc-Lélek Specialista

Szeretné tudni hogyan mennek végbe a testben a csodás gyógyulások?

 

A PDF-et feliratkozás után azonnal küldjük email-ben.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a gördülékeny kommunikációhoz szükséges.

Sikeres feliratkozás!