Könyves Tóth Tünde

Már kisgyermekként is úgy gondoltam, sokkal több dolog létezik a világban, mint amit szabad szemmel láthatunk. Rácsodálkoztam fűre, fára, virágra, és próbáltam megérteni, hogyan működhet ilyen tökéletesen az élet, ez a csodálatos rendszer.
Szinte egész életemben végigkísért az óvodától kezdve kisiskolásként, és később a gimnáziumban is az az érzés, hogy az emberek nem látják ki vagyok én. Igyekeztem megfelelni, beilleszkedni, mégis azt éreztem, hogy kívülálló vagyok, és sohasem leszek „elég jó”. Azon kevesek, akik igazán ismertek, a mai napig nagyon fontos helyet foglalnak el az életemben, nagyra értékelem a barátságukat, és azt, hogy hittek bennem. Ennek köszönhetően idővel kialakult az a képességem, hogy meglássam a másik emberben az egyediséget, és azt, hogy ő miben különleges.

14 évesen zeneművészeti szakközépiskolába szerettem volna felvételt nyerni, azonban a tanárom lebeszélt róla, mondván, hogy úgysem vennének fel, én pedig ezt elfogadtam. Aztán néhány év múlva egy szerencsés – vagy szerencsétlen – véletlen folytán a konzervatórium tanára révén mégis kiderült, hogy ez nem így volt, felvettek volna… Életem egyik legnagyobb traumája volt ez, becsapva és elárulva éreztem magam… Gimnáziumban tanultam tovább, és úgy gondoltam akkor, hogy ha ezt a labdát dobta az élet, akkor hozzuk ki ebből a legtöbbet. Jól tanultam, érdekelt a történelem, és a nyelvek, egyetemre készültem.
A gimnázium után egy sikertelen egyetemi felvételit követően nem próbálkoztam tovább, férjhez mentem, családot alapítottunk. Mivel már akkor is nagyon érdekelt a gyógyítás, gyógyszertári asszisztensként kezdtem el dolgozni. Gyermeket szerettünk volna, azonban egy éven belül két vetélés következett, ami mind érzelmileg, mind fizikailag nagyon megviselt. A veszteségek után mégis sikerült talpra állni, és amikor végre megszülettek a lányaim – az első Emese, majd Timi két év múlva követte a nővérét – ezzel életem legboldogabb időszaka vette kezdetét.

A házasságunk boldogan indult, de aztán fokozatosan megromlott a kapcsolatunk. Az együtt töltött 22 év után én mondtam ki, hogy válni szeretnék. Úgy éreztem, hogy nem a saját életemet élem… Szabadságra vágytam, és arra, hogy végre a saját lábamra álljak, tanulhassak, és felfedezzem ki is vagyok, és mire vagyok képes valójában. A lányokkal közös élet szeretettelien és eseménydúsan alakult, s bár voltak nehézségeink, de mindig találtunk megoldást. A gyermekeit egyedül nevelő elvált nőként a párkapcsolati próbálkozásaim sokáig nem sikerültek, de mindig hittem benne, hogy van valahol egy férfi, aki az igaz társam.

A válás utáni zűrös lelkiállapotban kineziológushoz fordultam, hogy segítsen feldolgozni a történteket. Nagyon tetszett mindaz, amit tapasztaltam és hétről-hétre éreztem a pozitív változást. Az önbizalmam és önértékelésem visszatért, átértékeltem a múltam történéseit, és eljátszottam a gondolattal, hogy ezzel én is szívesen foglalkoznék. Minden úgy alakult, hogy ez sikerüljön- ahogyan ez lenni szokott, ha az ember az útjára lép: 2 hónap múlva egy kineziológia tanfolyamon találtam magam, egy év múlva szakvizsgát tettem, és azonnal elkezdtem dolgozni kineziológusként. Ez hatalmas fordulatot jelentett az életemben, úgy éreztem hazaértem, és az, amit már kicsi gyermekként éreztem, hogy a látható dolgok mögött van valami más is, kezdett értelmet nyerni.

Tudásomat több alternatív módszerrel gazdagítottam (numerológia, OH kártya, Bach virágterápia, Diapozitív metódus, ThetaHealing), melyek alkalmazásával kialakítottam azt a módszertant, amely mára az Aranymetszés Mentorprogram szerves részét képezi.
2013-ban találkoztunk Jánossal, és ekkor indult el köztünk egy nagyon gyümölcsöző emberi és szakmai kapcsolat. Szakmailag hatalmas előrelépés volt, amikor 2014-ben Budapesten a Bijóenergia Egészségközpontban kezdtünk el dolgozni természetgyógyászként. Ezt követően 2016-ban Orosházáról Budapestre költöztem, 2017. szeptemberében pedig a közös gondolkodás és alkotás eredményeként megalapítottuk az Aranymetszés Mentorprogramot, és kidolgoztuk az Aranymetszés Módszert, amely ötvözi az eddigi szakmai tapasztalatainkat és tudásunkat, és az Univerzumban mindenütt jelenlévő arany arányt elsőként alkalmazza az alternatív terápiában.

Az életem nehéz pillanatai megtanítottak arra, hogy az élet folyamatos változás, időről időre képesnek kell lennünk újratervezni, bármi is történik, és hogy  mindig, minden helyzetre van megoldás. Az első lépés az, hogy ha a gödör alján vagy, hogy hagyd abba az ásást! 🙂
.
Abban tudok Neked segíteni, hogy elindulj egy mély önismereti úton – tudatosítjuk, hogy hol tartasz most – és a nézőpontod megváltoztatásával, finomhangolásával, a helyes arányok visszaállításával képessé válsz meglátni a számodra eddig rejtett képességeidet, lehetőségeidet.
Ezáltal döntésképessé válsz, és amikor meghozol egy döntést, és elkezdesz cselekedni, a Teremtő, a világ, az univerzum, vagy nevezd úgy, ahogyan szeretnéd,  automatikusan beáll mögéd, és elkezdenek áramlani a segítő emberek, helyzetek, lehetőségek.
.
Támogatlak a döntésben, az újratervezésben, az elindulásban, és a cselekvésben, ameddig igényled, ameddig szükséges. Segítek Neked, hogy lásd milyen egyedi, értékes vagy, és hogy szeresd magad, és értékeld ezt a benned lévő a csodát.