Ismerd meg az életfeladatod! online workshop

Az életútelemzés abban segít, hogy új alapokon tudd elkezdeni az új évet, mert hiszen bizonytalan alapokon nem működik jól semmi.
Születésed napja alapján kiszámítható, hogy mi az életfeladatod, és ez az információ sok szempontból meghatározó számodra.

Miért is fontos megismerni saját életfeladatod?

• Mert tisztán fogod látni, hogy mi célból vagy a földön, mi a célja a napjaidnak.
• A bizonytalanságban is lesz egy fogódzkodód, ami vezet téged a célod elérésében.
• Nem lesz kérdés többet, hogy mit csinálj, merre indulj, ha a külvilág újratervezést kíván tőled.

Az életforgatókönyv három fő irányra világít rá:

• A legfontosabb, hogy mi a küldetésed, amire úgy is tekinthetsz, mint két pont közötti legrövidebb útra a földi pályafutásodat tekintve, a születésedtől a halálodig. Az a minőség, amely megmutatja az indíttatásodat, mesél az önérvényesülésről, a kezdőpontról, arról, hogy hogyan tudsz a legoptimálisabban elindítani, folytatni dolgokat az életedben. Ez jelöli ki az életed irányát, a számodra követendő minőséget, és amikor megismered, és tudatosan követed, megtapasztalod a kiteljesedés tiszta érzését.
.
• A következő: a három segítő számod, amelyek bástyaként, segítőként, jó tündérként, barátként, ott állnak minden nap melletted, mögötted, hogy támogassanak, szolgáljanak téged. Neked annyi dolgod, hogy tudatosítsd ezt magadban, működtesd, használd ki az általuk kínált lehetőségeidet.
.
• A harmadik a „hiányok”elemei, csoportja, amik azt a célt szolgálják, hogy azokat a készségeket, amiket nem hoztál magaddal, itt ebben az életben, a fenti két „csoport” képviselőinek segítségével a lehető leghamarabb, a legjobb minőségben be tudd tölteni.
.
? A workshopon megmutatjuk Neked, hogy hogyan tudod saját magad kiszámolni a születési dátumodból az életfeladatod. Megismertetünk a számok alap jelentésével, és azzal, hogy az egyes életterületeknek pontosan milyen jelentősége van a Te életedben.
.
?Ajándékba adunk Neked egy munkafüzetet, amelyben összefoglaltuk az életútelemzésről a legfontosabb információkat, és amelyet kitöltve egy részletes elemzést tudsz elkészíteni saját magadnak.
.
‼️Tudatosul a küldetésed, megismered az erősségeidet, és a tanulási feladataidat, és végül az összefoglalásban találsz néhány kérdést arról, hogy milyen felismeréseket hozott a számodra ez a workshop.
.
?Segítséget nyújtunk a tovább lépéshez is, ha részletesebb elemzést szeretnél, vagy ha olyan felismerésekre jutsz, amik további konzultációt igényelnek.
.
Technikai információk:
A workshopra az alábbi linken tudsz jelentkezni:
https://aranymetszes.com/ismerd-meg-az-eletfeladatod…
A workshop díja 4.990 Ft, amit a regisztrációt követően bankkártyával, vagy átutalással tudsz kifizetni.
Az online workshophoz a Google Meet csatlakozási linket e-mailben küldjük el Neked.
.
Várunk szeretettel! ? ❤
Tündi és János
Aranymetszés Mentorprogram

dátum

jan 09 2021
Expired!

időpont

16:00 - 18:30

Résztvételi díj

4990 Ft
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Send this to a friend