A párkapcsolat hete

 

Tudod, hogy miért születtél erre a földre, hogy mi az életfeladatod? Sokféle módszer ad lehetőséget Neked arra, hogy ezt megtudd, a legnépszerűbbek, legismertebbek az asztrológia, és a számmisztika. Ezen kívül létezik még számos személyiségtípus meghatározó teszt és módszer, mi ezek közül elsősorban a számelemzést, és a rajzelemzést alkalmazzuk a konzultációk során, amit összefoglaló néven „Életútelemzés”-nek hívunk.
.
Számos esetben bebizonyosodott, hogy a párkapcsolatban mennyire fontos ismernünk egymás küldetését, és azt, hogy milyen kapcsolódási pontok vannak közöttünk. Ezért hoztuk létre a „Párkapcsolat hete” eseményünket, hogy támogassunk Benneteket egymás megismerésében, és a kapcsolatotok kiteljesedésében.
.
?Ismerd meg az életfeldatod!
.
Az életútelemzés abban segít, hogy új alapokon tudd elkezdeni az életed, mert hiszen bizonytalan alapokon nem működik jól semmi.
?Születésed napja alapján kiszámítható, hogy mi az életfeladatod, és ez az információ sok szempontból meghatározó számodra.
Miért is fontos megismerni saját életfeladatod?
• Mert tisztán fogod látni, hogy mi célból vagy a földön, mi a célja a napjaidnak.
• A bizonytalanságban is lesz egy fogódzkodód, ami vezet téged a célod elérésében.
• Nem lesz kérdés többet, hogy mit csinálj, merre indulj, ha a külvilág újratervezést kíván tőled.
Az életforgatókönyv három fő irányra világít rá:
• A legfontosabb, hogy mi a küldetésed, amire úgy is tekinthetsz, mint két pont közötti legrövidebb útra a földi pályafutásodat tekintve, a születésedtől a halálodig. Az a minőség, amely megmutatja az indíttatásodat, mesél az önérvényesülésről, a kezdőpontról, arról, hogy hogyan tudsz a legoptimálisabban elindítani, folytatni dolgokat az életedben. Ez jelöli ki az életed irányát, a számodra követendő minőséget, és amikor megismered, és tudatosan követed, megtapasztalod a kiteljesedés tiszta érzését.
• A következő: a három segítő számod, amelyek bástyaként, segítőként, jó tündérként, barátként, ott állnak minden nap melletted, mögötted, hogy támogassanak, szolgáljanak téged. Neked annyi dolgod, hogy tudatosítsd ezt magadban, működtesd, használd ki az általuk kínált lehetőségeidet.
• A harmadik a „hiányok”elemei, csoportja, amik azt a célt szolgálják, hogy azokat a készségeket, amiket nem hoztál magaddal, itt ebben az életben, a fenti két „csoport” képviselőinek segítségével a lehető leghamarabb, a legjobb minőségben be tudd tölteni.
‼️ Nagyon nagy felismerések, „aha” élmények történnek egy-egy ilyen elemzés alkalmával, és ez nagyon eredményessé teszi a továbblépést az útkeresést, az önismereti folyamatod.
.

Párkapcsolatban élők számára ez éppen azért fontos, hogy a közös élet tervezésében ismerjék, és össze tudják hangolni egymás erősségeit és esetleges hiányait.

A páros elemzés során elkészítjük mindkettőtök életútelemzését, és megtudhatjátok, hogy a két életút hogyan és miért kapcsolódik össze.

Abban segít Nektek a párkapcsolati számmisztikai elemzés, hogy ezen információk birtokában a leghatékonyabb módon tudjátok megerősíteni a kapcsolatotokat.

Amennyiben szeretnétek részt venni egy páros életútelemzés konzultáción, azt megtehetitek személyesen, vagy online is, állunk a rendelkezésedre! ?
.
⚠️ A párkapcsolati elemzés díja: 24000Ft, egy 2 órás személyes, vagy online konzultáció keretében.
‼️ MOST egy konzultáció díjáért elkészítjük mindkettőtök elemzését, és a kettőtök közötti kapcsolat összefüggéseit, és lehetőségeit.
.
Vegyétek fel velünk a kapcsolatot, ha több információra van szükségetek!
.
.
?Szeretettel várunk! ?
Tündi és János

dátum

febr 08 - 14 2021
Expired!

időpont

All Day

helyszín

Location Name
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Send this to a friend