Az ügyfeleinkben a kreativitásuk felszabadításának eredményeként már a közös munka elején kialakul az az új, rugalmas stabilitáson alapuló énkép, amelynek a segítségével képesek a szintlépéshez szükséges legjobb döntéseket meghozni, és cselekedni.

Mi az a domináns bal agyféltekés gondolkodásmód, és miért okoz Neked folyamatos fejtörést?

Bár úgy gondolod, hogy mindent megteszel a sikerért, mégsem jönnek azok az eredmények, amiket szeretnél?

Nem érzed jól magad a vállalkozásodban? Egyre csökken a teljesítményed, a motivációd, és nem tudod hogyan tudnál túllépni ezen a megrekedt állapoton, nem tudod hogyan haladhatnád meg a jelenlegi önmagad?

Igen, ez a domináns bal agyféltekés gondolkodás eredménye, amikor más megoldást nem ismerve, és/vagy elismerve, a saját berögzült működésed tart fogságban.

Folyamatosan futsz a mókuskerékben, és közben úgy érzed nem vagy szinkronban az életeddel és a vállalkozásoddal?

A domináns bal agyféltekés gondolkodásmódod által okozott rabságban szenvedsz, és ilyenkor azt látod, hogy amit eddig gondoltál arról, hogy hogyan kellene működnie az életednek, a kapcsolatrendszerednek, egy vállalkozásnak, az már elavult, és úgy érzed, elment melletted a világ.

Ilyenkor hiába vesznek körbe a legújabb technológiák, fejlesztések, a technokrata világ újabb, és újabb vívmányai, a legmenőbbnek hitt motivációs, és csapatépítési metodikák, mert ezek is csak rövid időre okoznak némi enyhülést.

Hiába a villámgyors fejlődés, ha valami kilátástalanul hiányzik az életedből – ez pedig a boldogság, és a lelkesedés.  Kiutat, megoldást keresel, de már egyáltalán nem tudod, hogy hol keresd.

Jellemzően szintugrás előtt állsz a szakmai, üzleti és magánéletedben is, a „már nem, és még nem” állapotában vagy.

A régit már meghaladtad (bal agyfélteke), és unod, az újtól tartasz (jobb agyfélteke), mert ez egy számodra kevéssé ismert, vagy teljesen ismeretlen, gyakran túlmisztifikált terület.

Miért nem működnek a régi sémák, ahogyan eddig kezelted a problémákat?

Lehet, hogy régebben ilyen esetben egy tapasztalt kollégához, üzleti coach-hoz, vagy mentorhoz fordultál üzleti tanácsért, azonban mára megváltozott a helyzet. Kipróbálhatsz ezer új üzleti modellt, vállalkozási formát, és újabb és újabb vállalkozási ötletet, de amíg nem kezdesz el a jobb agyféltekédre, és a belső önazonos vágyaidra és értékeidre ráhangolódni, addig a kiégés miatt kudarc lesz az állandó társad a vállalkozásodban.

A jobb agyféltekéd domináns, és tudatos jelenléte, a belső világod fejlesztése nélkül hiába teszel meg mindent, hiába hozod be az összes külső eszközt a vállalkozásodba, hogyha egyébként a tudatalattid egy sor korlátozó hitrendszerrel folyamatosan felülírja a tudatos döntéseidet, cselekedeteidet.

Ahhoz, hogy szintet tudj lépni, ki kell lépned a bal agyféltekéd biztonságosnak hitt komfortzónájából!

Úgy érzed, hogy nincsenek meg az ehhez szükséges belső erőforrásaid, vagy ha megvannak is, vagy nem tudod őket működtetni, vagy nem vagy tisztában azzal, hogy mik is azok a belső tartalékok, képességek, amikre jelenlegi helyzetedben biztosan támaszkodhatsz? 

A bal agyféltekéd, és az egód vonalasan, zártan gondolkodik, és ha továbbra sem nyitsz, bukhat minden – az egészséged, a magánéleted és a vállalkozásod, céged is.

Tudod, érzed, hogy változtatnod kellene, de a félelmed mégis erősebb annál, hogy cselekedj?

Tudjuk mit érzel, hiszen ez egy természetes emberi reakció…

Ilyen gondolatok foroghatnak benned:

  • Lépnem kellene, de nem merek, nem tudom merre menjek, bizonytalan vagyok.
  • Sodródom, és tehetetlen vagyok, nem látom a kiutat, hiányzik az a belső támasz, amit eddig mindig éreztem magamban, ami a sikereimnél állandó hű társam volt, de ez most már nem működik.

Az első lépés a megoldás felé

Amikor dominánsan bal agyféltekéből élsz, dolgozol, hozol döntéseket, akkor többnyire, vagy kizárólag tanultságból, tudásból, kitartásból, óriási idő ráfordítással, egóból, erőből érted el azt, amit eddig elértél, de ez most a visszájára fordult, a kebleden melengetett kígyó téged mart meg. 

Az ezzel együtt járó stressz egészségügyi és mentális problémák formájában temetett maga alá. Lehet, hogy már érzed azt is, hogy az egódat kellene kordában tartanod, mert mindent tönkre tehetsz vele, de még nem tudod, hogy ezt hogyan tedd.

Ahhoz, hogy a jelenlegitől eltérő eredményt kapj, egyértelműen mást és máshogyan kellene csinálnod, mint eddig.

Amennyiben továbbra is az eszközökben keresed a hibát, próbálod izomból megoldani a helyzetet, és nem veszed észre, hogy nem bennük van a hiba, hanem abban, hogy nincs meg a belső támasz, támogatás a jobb agyféltekéd, és a lelked felől, akkor válságban vagy.

.

..

.

.

.

.

Válts szemléletet, mert a megoldást nem csak, és kizárólag a külvilágban, hanem a két agyféltekéd összehangolódásán keresztül a külső és belső világod egyensúlyában találod meg!

Emberként, vállalkozóként a Te gondolkodásmódod, tehetséged, energetikai, lelki, érzelmi állapotod határozza meg a cég működését, teljesítményét.

Az eddigi régi, elavult vállalkozási, cégvezetési gondolkodásmódot áthatotta a bal agyféltekés, hatalomelvű, leuralós, diktatórikus, zsarolós, manipulatív, elvárásokkal, feltételekkel, fenyegetéssel, és fenyegetettséggel átitatott „mindent a haszonért, és ezt bármi áron” szemlélete. Ezzel az a legnagyobb baj, hogy megöli a kreativitást, ez pedig a mai világban megengedhetetlen. De ezek az idők egyre jobban lecsengeni látszanak, sőt, az USA-ban, és Európa nyugati felén trenddé kezd fejlődni, hogy a befelé vezető utak mély ismerete nélkül kizárt a dinamikus növekedés.

A Szilícium-völgy világméretű gigavállalatainak tulajdonosai, vezetői ezt mind tudják, és tudatosan építették be a vezetési, irányítási technikájukba.

Vagy ahogyan az a németországi cégvezető, aki egy évzáró megbeszélésen kiállt 60 legjobb menedzsere elé, beismerte hibáit, bevallotta, hogy nem tudja mindenre a választ, és kérte csapatától, hogy segítsenek neki a cégvezetésben.

Eredmény: a cégvezető hatékonysága fellendült, csapata virágzott, megugrott a kezdeményezés,  és az innovávió,  és vállalata sokkal jobban teljesített az addig eredményesebb riválisainál.

Magyarországon ez még gyerekcipőben jár, de egyre nagyobb erre az igény, és már az eredmény is egyre intenzívebben látszik. 

Amennyi a mélyülés, annyi az emelkedés

Létrejött egy új gondolkodásmód, amely szerint – Hosszú Katinkát idézve- a siker elsősorban, 80%-ban azon múlik, hogy mekkora a rend és az összhang a fejben, és a lélekben, és a kettő között, és csak a maradék 20% múlik a tehetségen, az alkaton, a tematikus edzésen, a profi szakmai irányításon, és menedzsmenten.

Mi az Aranymetszés Mentorprogramban a húsz év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött tökéletesen vissza tudjuk igazolni Katinka gondolkodásmódját.

Ezért hoztuk létre az Aranymetszés Módszert, amelyben a két agyfélteke, és a fizikai és lelki folyamatok összehangolásával  a Te valós működésedre reflektálva megtanítunk könnyedségből, a saját igényeid szerint teremteni.

Folyamatban gondolkodunk, rendszerben dolgozunk, lépésről, lépésre haladva, egymásra hangolódva, és az egyéniségedhez igazodva haladunk.

Eközben kialakul a stabilitáson és rugalmasságon alapuló énképed, ami már támogat abban, hogy képes legyél a szintlépéshez szükséges legjobb döntéseket meghozni és cselekedni. Közben a fizikai tüneteid, gerincproblémád, és az általános egészségi állapotod is ugrásszerűen javul.

Ennek következtében jól érzed magad az életedben, a vállalkozásodban, nő a teljesítményed és a motivációd. Kiszabadulsz az identitás válságból, kialakul az az énkép, aminek a segítségével harmóniába kerülsz önmagaddal, a teljesítményeddel.

Ennek köszönhetően a vállalkozásodban is szintet tudsz lépni, sokkal nagyobb értéket, profitot tudsz teremteni.

.

.

.

.

.

.

A jelen, és a jövő vállalkozója, cége, vállalata

…fejben, és lélekben egységes, önmagához, és munkatársaihoz is őszinte, mer sebezhető lenni, mentes a manipulációtól. Önmagával, és a világgal harmóniában él, hajlandó az önismereti fejlődésre, és ebben munkatársait is maximálisan támogatja. 

Amikor a kapitány minden szempontból jól van, jó döntéseket tud hozni, aminek az az eredménye, hogy a legénység, és az utasok is ugyan így éreznek, és közösen örülnek a célba érkezésnek, miközben magabiztosan, nyugodtan, kreatívan végzi mindenki a saját feladatát.

Ez lehet, hogy Neked első látásra túlzó, és idealisztikus, de Te is, mint minden ember erre vágysz egyéni, párkapcsolati, család, vállalkozás, és cég szinten, és ha a fenti erények nincsenek meg, boldogtalanná, kiégetté válsz, és alul teljesítesz mindenütt.

Mi azt tudjuk Neked megmutatni, megtanítani, életformává formálni, hogy boldogan, és szabadon, lélekkel, és összhangban lévő elmével, összehasonlíthatatlanul más minőségű sikereket lehet elérni, mint eddig bármikor.

Így nem kell a sikerért továbbra is az egészségeddel fizetni, de a meglévő, és régen fennálló gerinc, és egyéb egészségügyi problémáid is megszűnnek, vagy nagymértékben enyhülnek.

Ez több, mint egy valóra vált álom, ez a kézzelfogható valóság!

Ha megvan benned az igény, a vágy, és a képesség is a minőségi váltásra a vállalkozásodban, szeretnél kiszabadulni az identitásrabságból, és végre élvezni azt, amit csinálsz, akkor itt a helyed a mentorprogramunkban!

Foglalj hozzánk időpontot egy kötetlen, ingyenes 45 perces telefonos konzultációra, és személyre szabott tervrajzot kapsz tőlünk önmagad és a vállalkozásod lelkesítéséhez!

Átbeszélhetjük, hogy milyen akadályokat, nehézségeket tapasztalsz az életedben, és a vállalkozásodban, és a beszélgetés során eldől, hogy tudunk-e együtt dolgozni?

.

.

.

.

Mit kell tudnod erről a konzultációról?

Φ A 45 perces telefonos konzultáció teljesen ingyenes.

Φ A teljes 45 perc rólad szól, a te vállalkozásodat, kihívásaidat és lehetőségeidet világítjuk át.

Φ Nem akarunk neked eladni semmit.

Φ Ha a helyzeted alapján úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor felkínáljuk ennek a lehetőségét. (De ne lepődj meg kérlek, ha ezt nem tesszük meg.)

Φ A konzultáció jelentkezéshez kötött, az időpontfoglalás utáni kérdések alapján döntjük el, hogy beszéljünk-e.

1. lépés: Kattints az alábbi gombra, válaszd ki az időpontot, majd az adataid megadásával foglald is le!

2. lépés: Kattints az alábbi gombra, és töltsd ki a kérdőívet!

Ha nem válaszolod meg a kérdéseket, törölni fogjuk a jelentkezésed.

Ezt mondják rólunk azok, akikkel már dolgoztunk együtt

“Amit 20 év alatt felépítettem, a közös munka eredményeként úgy duplázódott meg a Covid alatt,  hogy „nem is tettem érte semmit”

…A 2019-es év vége és a 2020-as év eleje teljesen megváltoztatta az életemet, minden amiben hittem, amiről azt gondoltam életem végéig elkísér, megváltozott. A párom súlyos betegségben halt meg. Végig kísértem ezen az úton és én magam is bele roskadtam ebbe a szörnyűségbe, pedig azt gondoltam erős vagyok, mindig pozitívan kezelem az életet. Mindig a jót keresem a rossz dolgokban is. Azt gondoltam fel tudom dolgozni és el tudom engedni ezt a fájdalmat. Akartam, hogy így legyen.

A sokkra érkezett a Covid, vele együtt a márciusi bizonytalanság. Mivel saját vállalkozásomban dolgozom és több mint 30 ember sorsáért is felelős vagyok, a teher csak nőtt. Jött a kétségbe esés, a bizonytalanság, túléljük, vagy nem? Egyedül maradtam, pedig a családom, a kollégáim, mind mellettem álltak és a támaszaim voltak. Mégis éreztem Nekem kell valamit tennem. Nekem kell kimozdulnom a komfortzónámból. Nekem kell a magány, a fájdalom és a kétségbeesés érzését elengednem. Elfoglaltam magam, úgy tettem mintha minden rendben volna, mosolyogtam, de belül fájt, nagyon fájt…

Elkezdtük Jánossal a közös munkát, és eltűnt a fájdalom, a gyötrődés, újra megtaláltam magam, és azt éreztem ragyogó fény vesz körül, az élet szép és én újra élek! Ez a fantasztikus utazás 10 héten keresztül tartott, és nem tudok elég hálás lenni azért, amit kaptam! Köszönöm!
Azóta újra tudom, hogy mit szeretnék, a terveim, elképzeléseim úgy alakulnak, ahogyan én szeretném, és még annál is jobban, hiszen amit 20 év alatt felépítettem, a közös munka eredményeként úgy duplázódott meg a Covid alatt,  hogy „nem is tettem érte semmit”…

Olvasd tovább Mónika történetét!

Ismerkedj meg velünk!

Φ 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezünk

Φ Az Aranymetszés Módszer megálmodói vagyunk 

Φ Az Aranymetszést mi alkalmaztuk először a lélekalapú személyiségfejlesztésben, önismeretben 

Mi hozta meg számunkra az áttörést?

A 2020-ban a kialakult válsághelyzet miatt egy új tendenciát figyeltünk meg, miszerint nagyon sok vállalkozó fordult hozzánk segítségért, és az a lélek és az önismeret fejlesztési folyamat, amit együtt végig vittünk, minőségi változást indított el a vállalkozásukban is. Azelőtt is foglalkoztunk ezzel a témával, de a tavalyi év mutatta meg, hogy mennyire felértékelődött a lélek és az elme egyensúlyának a szerepe.

Ekkor indultunk el fókuszáltan a vállalkozói réteg felé, és segítjük őket kiszabadulni az identitásrabságukból,  és megtalálni a helyüket a saját életükben és vállalkozásukban.

Közel 10 éves vállalkozói múlttal mi is megjártuk már a hadak útját, pontosan tudjuk, hogy milyen folyamaton mégy keresztül, éppen ezért indítottuk el az Aranymetszés Céglélek Mentorprogramot, hogy a saját életünkön, példánkon, tapasztalatunkon keresztül segítsünk megtalálni és helyreállítani a helyes arányokat az életedben, és felszínre hozni a benned rejlő egyedi nagyszerűséget.

Az Aranymetszés Módszer egy életstílus, az önismeret új szintje, egy alkotói folyamat, amiben inspirálunk, támogatunk, és  együtt örülünk Veled az eredményeknek, a sikereidnek.

A mottónk

Azt figyeld, hogy a rád dobott kövekből hogyan tudsz világítótornyot építeni, ahelyett, hogy a kövek okozta fájdalmakra fókuszálnál, és hagynád, hogy azok maguk alá temessenek!

Legfrissebb blogbejegyzéseink

, , ,

Gerincagy, a 4 agy, és az ő megfigyelésük

A testünkben lévő 200 trillió sejt, a különböző izom, ideg, és szervrendszerek szoros, sőt elválaszthatatlan kapcsolatban vannak egymással, egy tökéletes egységet alkotva működnek, megfelelő program szerint, tökéletes rendben és tudatosságban, mindaddig, amig ebbe a rendbe bele nem „tenyerelünk”.

Tudtad, hogy amikor nem tapintható számodra folyamatosan a céged irányításában a motivációs „G” pont, akkor az olyan, mint a szabadesés, amikor 9 ”G”-vel zuhansz a föld felé?

Ha eddig az életed, és a vállalkozásod izomból, erőből vezetted, akkor az életed, és az időd nagy részét egyszerűen kidobtad az ablakon. Lehetne ezt másképpen is, ami sokkal kellemesebb, pl. együttműködés, kreativitás,…
,

Merjek végre tudatos őszinte vezető, őszinte ember lenni…?

Merjek végre tudatos őszinte vezető, őszinte ember lenni, vagy hazudjak tovább magamnak, és másoknak, mint eddig? Avagy bátorság, vagy öngyilkosság az őszinteség? Folyamatosan zajlanak a selejtezők a hazugság olimpiára, óriási az érdeklődés, rengeteg a jelentkező, már - már az a kérdés ki lesz a néző, ha ennyi a játékos?  De sebaj, majd egymást nézik a játékosok ugyanúgy mint az életben, egymásnak szurkolnak, hogy ki hazudik nagyobbat, ki manipulál jobban, ki vezet félre még több embert? Te kedves olvasó, amikor bejutsz a döntőbe, a dobogó melyik fokán szeretnél állni? 
,

Amikor folyamatosan arra törekszel, hogy ne hibázz…

Amikor folyamatosan arra törekszel, hogy ne hibázz, és állandóan tökéletesnek akarod magad mutatni, azzal pont azt éred el, hogy, éppen a legsebezhetőbb állapotodban fogsz lelepleződni. Avagy ha félsz attól, hogy többre vidd az üzleti életben mint eddigi karriered során bármikor, akkor nagy ívben kerüld el a sebezhetőséget, nem a te pályád.
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com

Szeretné tudni hogyan mennek végbe a testben a csodás gyógyulások?

 

A PDF-et feliratkozás után azonnal küldjük email-ben.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a gördülékeny kommunikációhoz szükséges.

Sikeres feliratkozás!

Send this to a friend