ÍGY SZÜNTESD MEG A HÉTKÖZNAPI FÁJDALMAID RECEPTEK NÉLKÜL

ARANYMETSZÉS GERINC- LÉLEK MÓDSZER ELŐADÁS

1088 Budapest, Múzeum utca 9. | 2019. 12. 04. (szerda) 18:00-20:00

Hétköznapi fájdalmak gyökere: a gerinc

Forradalmi megoldást nyújtunk természetes módon a lelki és testi egészségedért.

Új megvilágításba helyezzük aktuális állapotodat, betegségedet és megmutatjuk hogyan sétálj végig az úton a gyógyulás felé. Végig fogjuk a kezed hogy megőrizd vagy visszanyerd egészségedet. Nem kell hónapokat várnod az első eredményre, ugyanis a változás jeleit akár már előadás után érezheted.

#1 és egyetlen Magyarországon

Egyedülálló gyógyítás a gerinc és lélek terápiában.

Már másnap használható gyakorlati tudás

19 év tapasztalata jelenik meg, mindenki számára egyszerűen végrehajtható gyakorlatokban, amit direkt fejlesztettünk ki, hogy kézzel fogható legyen mindenkinek.

Személyre szabott segítség

Megmutatjuk Te hol tartasz jelenleg, illetve, hogy hova kell eljutnod ahhoz, hogy megőrizd, vagy visszanyerd az egészséged.

Időt és energiát takaríthatsz meg

Egy helyen egyesül minden ami a lelked és gerinced egészségéhez szükséges, és az eredmény azonnal érezhető lesz.

Otthon végezhető gyakorlatok

Lépésről lépésre megtanítjuk a folyamatot és gyakorlatokat, hogy akár az otthon melegében is folytathasd a gyógyulást.

Komplex, hollisztikus megoldás

Nem kell elmenned a rheumatológiára, fizikoterápiára, injekció kúrára, műtétre, rehabilitációra, pszichiáterhez, pszichológushoz, különböző terapeutákhoz mert mindent megkapsz egy helyen amire szükséged van.

+ Ingyenes 20 perces állapotfelmérés

Egyetlen állapotfelmérés többet mozdíthat előre a gyógyulásodon, mint 1000 lelet tanulmányozása.

Ugyanis az a jó hírem van, hogy 20 percig csak veled foglalkozunk, senki mással.

Minden ember más, ezt jól tudjuk.

Elengedhetetlennek érezzük egy ilyen komoly problémával foglalkozó előadáson, azt hogy egyénileg, személyreszabott segítséget nyújtsunk Neked a Te problémádra.

Neked ajánljuk ezt az előadást, ha…

Ha sajgó háttal rohangálsz az unokád után, ahelyett hogy játszanál vele.

Ha tudatosan kézbe akarod venni a testi és lelki egészségedet.

Ha irányítani akarod az életed és nem akarod többé, hogy a hajód kapitány nélül sodródjon.

Ha már az olyan hétköznapi dolgok, mint a cipőfűző kötés is fájdalommal járnak.

Ha irtózol a kórházaktól és el szeretnéd kerülni a műtéteket, hosszantartó gyógyszeres kezeléseket.

Ha fontos neked a szabadidőd és nem kórtermekben vagy műtő asztalakon szeretnéd tölteni.

Ha kíváncsi, hogy mi áll a problémáid hátterében, és mi akadályoz téged abban,hogy erre megoldást találj.

Ha meg akarod szüntetni azt a lelki problémát amit a régmúltból cipelsz és rongálja a lelki állapotodat.

Eddigi tapasztalatok…

Jártam már másik csontkovácsnál/gerincspecialistánál korábban, aki ugyan helyre is tette a hátamat, de ami talán a leglényegesebb, hogy mitől is alakultak ki az adott problémák, az ott nem derült ki. Jànosnál egyszerre kezeljük a testet és a lelket…2 in 1.. Hát kell ennél több?! Szerintem nem.

Enikő, 37 éves

Bicikli? 2 éve fel sem mertem ülni! Régen bicikliztem. 5 percre van a bolt, elfáradtam mire odaértem. Majd jön Varga János a videójával, s már reggelente 15 km-t kerékpározok. Bent van a boltban a sok áru, amit áraznom kellene, de ma is bicikliztem. Ez régen elképzelhetetlen volt. Csak dolgoztam, dolgoztam…

Ilona, 53 éves

Nagyon köszönöm a közvetlen kedvességedet, odaadó figyelmedet és a teljes rám hangolódást, gyógyítást!!! Hogy mennyire volt fontos, azt talán az mutatja leginkább, hogy úgy várom a következő alkalmat, mint egy gyerek a Mikulást.

Zsuzsi, 43 éves

A gerincsérvem kezelése közben teljesen felszabadult lettem, azóta szinte problémamentesen tudok vele élni. A következő találkozásunkkor amikor láttam a spirálok elindulását, semmihez nem hasonlítható érzés volt.

Józsi, 50 éves

A lélek és gerinc gyógyítás a legnehezebb dolgok egyike

Az előadás alatt teljes körű segítséget nyújtunk neked, hogy minél hatékonyabban tudj rálépni a lelki és testi megújulás ösvényére.

Ne érts félre, nem varázslatot viszünk véghez, hogy 2 percen belül megszüntetjük minden problémád!

Viszont ha eljössz az előadásra és pontosan követed az itt elhangzott utasításokat és javasolt gyakorlatokat, amiket akár otthon is végre hajthatsz, akkor garantálom hogy a gyógyulás megkérdőjelezhetetlen lesz az életedben.

Mire számíthatsz, ha eljössz az előadásra és megfogadod az itt hallottakat?

Gerinc problémával kapcsolatban

Nincs több kínzó hátfájás éjszakánként.
Nincs több jajgatás minden lehajlás közben.
Nincs több becsípődött derék, az apa-fia foci meccs csak rád vár.

Lelki problémával kapcsolatban

Nincs több félelem döntés hozatal, állásjelentkezés előtt.
Nincs több felesleges teher cipelés.
Nincs több rendezetlen párkapcsolat, így vagy úgy, de megoldod.

Az előadás amit imádni fogsz

Tematika

Minden betegség lelki eredetű

Megtudhatod, hogy miről szól az Aranymetszés Terápiás Módszer (ATM), és hogy hogyan kapcsolódik egymáshoz a tested és a lelked egészsége.

∼ 35 perc

Minden fizikai probléma a gerincbe vezet

Ezzel forradalmian új megvilágításba kerül a betegséged, aktuális állapotod, és gyógyulási lehetőségeid.

∼ 35 perc

Legyen a lelked a pajzsod

Megmutatjuk Neked, hogy milyen úton vezetünk végig az ATM segítségével, Te hol tartasz jelenleg, illetve, hogy hova kell eljutnod ahhoz, hogy megőrizd, vagy visszanyerd az egészséged.

∼ 35 perc

Kérdezz-felelek

Az előadás után lehetőséged nyílik feltenni a kérdésidet az előadóknak, hogy milyen megoldási lehetőséget tudnak felkínálni a saját problémáidra, kihívásaidra.

∼ 15 perc

Ennyi időd van még jelentkezni az előadásra:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Jelentkezz az előadásra

Helyszín: Harmónia Palota- Harmonia Palace Apartmant
1088 Budapest, Múzeum utca 9.

Időpont: 2019. december 4. 18:00-20:00

Hossza: 120 perc (2 óra)

Típusa: Kislétszámú ( max 25 fő ), elméleti és gyakorlati interaktív oktatás.

Az előadás díja: 1 000 Ft (Fizetés Online bankkártyával lehetséges a jelentkezés folyamán)

Előadás helyszíne

Az előadás házigazdái

Szia!

Varga János vagyok, az előadás házigazdája. 19 éve vagyok a pályán, szakterületem a gerinc és a lélek gyógyítása az Aranymetszés gerinc-lélek terápiás módszerrel (ATM). Megalapítottam Könyves Tóth Tündével karöltve az Aranymetszés Gyógyközpontot és 2018-ban kiadtam saját könyvemet „A pillanat művészete” címmel, hogy ne csak testi, de lelki segítséget is tudjak nyújtani az embereknek akár az otthon melegében. Mai napig az emberek gyógyítása motivál engem. Számomra mindig öröm látni a meglepődöttség után azt a szétáramló boldogságot a pácienseim arcán, amikor megszabadulnak minden testi és lelki béklyóiktól, hogy teljes életet élhessenek. Folyamatosan tartok előadásokat, hogy minél szélesebb körben tudjak segíteni.

“VISSZAKAPTAM, ÉS ÉLEM A SAJÁT ÉLETEM: KÖSZÖNÖM JÁNOS!”

Klári, 45 éves

Szia!

Könyves Tóth Tünde vagyok az Aranymetszés Gyógyközpont társalapítója és a női lelék labirintusában a iránytű. Több mint 11 éve foglalkozok lélekgyógyászattal és önismereti terápiákkal. Szakterületem az életútelemzés, a női önismeret és a női lelkek gyógyítása és probléma megoldása. Alapvető gondolatom és alapelvem, hogy a betegségeknek sokféle oka van, de ezek mind visszavezethetők egy fő okra: arra, hogy az ember nem él összhangban a természeti törvényekkel, hogy nem követi a Lelkét, és ezért eltér attól az úttól, amit a Lelke mutat számára. Én ebben segítek neked, hogy a tested és lelked összhangban és harmóniában éljen a céljaid megvalósítása és egészséged megőrzése érdekében.

“Már az első kezelés után megszűnt a hónapok óta tartó migrénes fejfájásom és a kétségbeesésem. Nyugodttá és kiegyensúlyozottá váltam. A következő kezelések után ez az eredmény tartóssá vált, életkedvem is egyre jobb lett.”

Éva, 55 éves

Gyakori kérdések és válaszok

1. Mi az az aranymetszés, és hogyan kapcsolódik hozzá a lélek és a gerinc egészsége?
Az aranymetszés egy matematikai összefüggés, amely áthatja az egész univerzum működését, jelen van az építészetben, festészetben, zenében, irodalomban, a fotózásban, a tőzsde működésében és még számtalan helyen. A Föld, az ember energetikai rendszere, a DNS, a fraktálok építkezése is az aranymetszés arány szabályára épül, vagyis minden embernek sajátja.

Az aranymetszésnek az eddig ismert területeken való alkalmazása mellet az alternatív gyógyításban – ezen belül a gerinc és lélek gyógyításban – is kihagyhatatlan szerepe van. Természetes egyensúlyt teremt a szimmetria és az aszimetria között. A látszólag ellentétes minőségek, ikertulajdonságok ( szeretet-félelem, magány- sokaság, harag- megbékülés) áthatják az életünket. Kiemelten fontos, hogy milyen minőségben tudjuk ezeket a megfelelő arányban, egyensúlyban tartani a mindennapokban.

Az általunk kifejlesztett módszeren keresztül új perspektívába kerül a tudatosság, a gyógyítás és az egészség. A velünk való munka során helyreáll a lelkedben a rend, és a csigolyasorodban visszaállnak az anatómiai arányok.

2. Miben különbözik ez a módszer egyéb manuális gerinc terápiáktól, a csontkovácsolástól?
A klasszikus értelemben vett csontkovács a panasz megismerése után a lábujjaktól a fejed tetejéig „átropogtat”, a helyére illeszt mindent, ami elmozdult. A fájó területeket gyengéden kezeli, megkeresi a fájdalom eredetét és onnan a fájdalom vonalán jól átmozgatva, megpróbálja (sokszor drasztikusan) fizikailag helyre rakni az ízületeket, ínszalagokat, csontokat.

Ennek az az eredménye, hogy a funkciózavarok fizikailag rövid távon helyreállnak. A fentiekkel ellentétben az Aranymetszés gerinc-lélek terápiás módszer gyengéd, belülről kifelé haladó gyógyítás. Természetesen van átmozgató, kimozgató része is, de a hangsúly elsősorban a lélek, a belső világod helyreállításán van.

Ezzel együtt a csigolyasorodban is visszaállnak az anatómiai arányok, és a legtöbb esetben azonnal megszűnik a fizikai fájdalmad. Mindez finom, gyengéd érintések hatására történik, anélkül, hogy a folyamatban bármikor fájdalmat éreznél. A módszer magában foglalja a távol-keleti, nyugati és ősi magyar technikákat, azonban a mozgatás csak az egyik eleme.

Nagyon fontos, hogy a gyógyulás folyamatában aktívan részt veszel Te magad is, ahol a mozgatás tesztelésként van jelen, és azt mutatja meg, hogy az adott pillanatban a lelked hogyan érzi magát a testedben. Az Aranymetszés terápiás módszer éppen azért olyan eredményes, mert a testi és lelki tüneteidet egyszerre kezeli, és így az eredmény gyors, és a fájdalommentesség hosszú távon megmarad.

3. Miért jó az nekem, ha a lelki és fizikai problémáimat együtt kezeltetem?
Minden döntésed, gondolatod és érzésed egy energetikai, biokémiai impulzus, ami végigfut a gerinceden. A gerincen keresztül az összes lelki elakadásod elérhető, beazonosítható, kezelhető, ugyanakkor a lelked az elváltozáson, fájdalmon keresztül üzen Neked, hogy valami nincs rendben. Azért olyan eredményes az Aranymetszés Terápiás Módszer, mert amikor a lelki ok felszínre kerül, és feloldódik, a fizikai fájdalmak is nagyrészt megszűnnek.
4. Mit csinálunk mi másképp, mint a fizikoterapeutád?
Az Aranymetszés Terápiás Módszer holisztikus szemléletben közelíti meg a problémát, együttgyógyítja a lelket és a testet. A lelki okok feloldásával helyre kerülnek az optimális arányok, és mind a lelki, mind a fizikai fájdalmak csökkennek, illetve megszűnnek.
5. Miért fontos ismerned azt, hogy mire születtél, mi az életfeladatod?
Az életútelemzéssel egy olyan iránytűt kapsz a kezedbe, amelyre bármikor ránézel, mindig tudni fogod honnan indultál, és a magaddal hozott erényeid, érzékeid és képességeid ismeretében hová tudsz eljutni. Megszűnik benned az élet számos területén megtapasztalt bizonytalanság, megtudod, hogy mi a pontos életfeladatod, és hogy ebben a pillanatban hol tartasz az életedben.
6. Hány kezelésre van szükség ahhoz, hogy megoldódjanak a testi és lelki problémáim?
Öt alkalmas kezelési csomagokat állítottunk össze azért, mert a gyakorlat azt mutatja, hogy ennyi találkozás eredményez komoly javulást. Rendszerben és folyamatban gondolkodunk, az Aranymetszés Terápiás Módszer egyesíti a gerinc és lélek gyógyításban szerzett tudásunkat és közel két évtizedes tapasztalatunkat.

Szeretné tudni hogyan mennek végbe a testben a csodás gyógyulások?

 

A PDF-et feliratkozás után azonnal küldjük email-ben.

Adatait bizalmasan kezeljük, kizárólag a gördülékeny kommunikációhoz szükséges.

Sikeres feliratkozás!

Send this to a friend